Fibre Channel Storage Area Networks (SAN)

Storage Networking SAN portfolio voor al uw eisen op het gebied van virtualisatie, big data en cloud

Waarom IBM Storage Networking

IBM Storage Networking faciliteert de IT-infrastructuur die aan de basis staat van het cognitieve tijdperk. Of het nu gaat om het herbergen van ultrasnelle Flash storage of om het toepassen van datareplicatie op mondiale schaal: IBM Storage Networking biedt u de zekerheid dat uw applicaties de snelheid krijgen die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien.

Snellere flash storage, high-density virtualisatie en geavanceerde analytics voor het MKB, multinationals en hybrid cloud

Gen 6 Fibre Channel is de netwerkinfrastructuur die specifiek ontworpen is voor bedrijfskritische storage, met de baanbrekende performance, de extra flexibiliteit en de operationele stabiliteit die daarvoor noodzakelijk zijn. In combinatie met een licentie voor de Fabric Vision technologie zorgen IBM b-type Gen 6 Fibre Channel producten voor een snellere datatoegang, een soepele aanpassing aan veranderende omstandigheden en een flinke stimulans voor uw bedrijfsvoering. Het resultaat: virtualisatie op hyperschaal, grotere cloud-infrastructuren en uitgebreide flash-based storage omgevingen.

IBM Storage Networking SAN512B-6 en SAN256B-6 directors (US)

IBM® Storage Networking SAN512B-6 en SAN256B-6 b-type Gen 6 directors met Fabric Vision technologie combineren innovatieve hardware en software met ingebouwde instrumentatie. Dit leidt niet alleen tot de hoogste mate van operationele stabiliteit die op de markt is, maar ook tot een geheel nieuwe invulling van het begrip applicatieperformance. Modulaire bouwstenen bieden de schaalbaarheid die vereist is om de groei van grootschalige enterprise infrastructuren in goede banen te leiden.

IBM Storage Networking SAN64B-6 switch (US)

De IBM® Storage Networking SAN64B-6 switch biedt de onovertroffen technologische mogelijkheden van Gen 6 Fibre Channel-technologie en komt daardoor tegemoet aan de hoge eisen van virtualisatie op hyperschaal, grotere cloudinfrastructuren en uitgebreide flash-based storageomgevingen.

IBM Network Advisor v14.0

IBM® Network Advisor maakt het beheer van storagenetwerken eenvoudiger en helpt bij het proactief opsporen en oplossen van problemen. Daardoor worden de uptime en operationele efficiency maximaal opgevoerd, terwijl de kosten juist afnemen. De data van de opgespoorde devices worden zichtbaar gemaakt in aanpasbare, via de browser toegankelijke dashboards, compleet met geavanceerde diagnosegegevens die kunnen worden aangeleverd dankzij de integratie met Fabric Vision technologie. Wanneer er netwerkproblemen optreden, kunnen de medewerkers extra informatie oproepen door steeds verder dóór te klikken in de gebruikersvriendelijke interface. Op basis daarvan kunnen ze de problemen al opsporen, diagnosticeren en oplossen voordat de operationele omgeving er hinder van ondervindt.

Fabric Vision technologie (US)

Fabric Vision technologie met IO Insight, een uitbreiding van Gen 6 Fibre Channel, maakt het storagenetwerk ongekend inzichtelijk met krachtige ingebouwde tools voor monitoring, management en diagnose. Die tools zorgen voor een vereenvoudiging van de monitoring, een verbetering van de operationele stabiliteit en een aanzienlijke verlaging van de kosten.

Wat wij bieden

SAN directors voor grote bedrijven

De hoogste mate van beschikbaarheid en schaalbaarheid voor enterprise oplossingen.

SAN switches voor middelgrote bedrijven

Schaalbare en betaalbare oplossingen voor het MKB en grote bedrijven.

SAN switches op instapniveau

Eenvoudige, betaalbare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf.

Specialty Switches

Bladeren op producttype

  • Aanbevolen oplossingen

    Opslagvirtualisatie op maat voor middelgrote bedrijven

  • Storage productguide

    Kijk in de productgids en vergelijk alle IBM System Storage producten

Ik help je graag verder

Atya Arain

Technische ondersteuning

Bladeren in System Storage

Bladeren in IBM Storage

Betere, bestendige oplossingen voor bedrijfscontinuïteit

Met IBM SAN42B-R Extension Switch en Fabric Vision technologie kunnen gebruikers van TS7700 Grid profiteren van een aanzienlijk betere performance, beveiliging, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de clusters in het gridnetwerk. Ontdek de kenmerken en voordelen van b-type Extension technologie in een TS7700 Grid.


Doe meer met analytics, mobile en cloud dankzij onovertroffen performance en betrouwbaarheid

Ontdek IBM's end-to-end oplossing voor grote ondernemingen.

Bij disaster recovery is het netwerk van het grootste belang

De IBM System Storage SAN42B-R Extension Switch met Fabric Vision technologie biedt de extra performance, de doorlopende beschikbaarheid en de eenvoudige monitoring waar een always-on bedrijf om vraagt.

Verwante producten