IBM uitgeroepen tot leider in Gartner Magic Quadrants 2017

Data Storage Solutions

De wereld wordt overspoeld door data. Gestructureerd en ongestructureerd. Intern gegenereerd en door anderen gecreëerd. Opgeslagen in het datacenter en in de cloud. Data vormt de kern van cognitive business. Een cognitief bedrijf is in staat om patronen te herkennen en baanbrekende ideeën op te sporen in enorme hoeveelheden data. Daardoor kan zo'n bedrijf supersnel beslissingen nemen.

IBM Storage oplossingen bieden de snelheid en performance van ready data access en combineren dit met de flexibiliteit en efficiency van hybrid cloud en software-defined storage. Storage van IBM kan overweg met data uit elke architectuur en zorgt ervoor dat diepere inzichten sneller beschikbaar zijn. U krijgt dus de tijd om uw concurrenten vóór te blijven en om uw slag te slaan in het cognitieve tijdperk.

Data Storage Solutions

Voldoe aan de regels
en beveilig uw data

De nieuwe GDPR heeft grote gevolgen voor uw manier van zakendoen, maar met IBM Flash Storage bent u op alles voorbereid.

Storage Solutions

IBM Storage Solutions combineren de snelheid en performance van ready data access met de flexibiliteit en efficiency van hybrid cloud en software-defined storage.

Data Availability

Bied uw teams alle mogelijkheden om uw business te ondersteunen met efficiënte processen voor backup, recovery, copies en servicelevels.

Software-defined Storage

Wees optimaal voorbereid op groei en verandering en stap over op een flexibele infrastructuur van de marktleider in Software-defined Storage

Big data storage

Maak de opslag van ongestructureerde data eenvoudiger, implementeer nieuwe applicaties en houd de kosten in de hand met IBM Spectrum Storage.

Cloud storage

Bouw schaalbare en flexibele clouds - eenvoudig en veilig.

Hybrid Cloud Storage

Bekijk ons complete storageportfolio van eenvoudige cloud-ready, on-premise, SDS en Storage-as-a-Service oplossingen.

Object storage

Bij object storage zijn data toegankelijk via een uniek ID en een platte datastructuur die de opslag enorm schaalbaar maakt.

Backup en recovery

Dankzij IBM-oplossingen voor backup en disaster recovery kunt u méér data managen met minder infrastructuur en eenvoudiger beheer.

Business Continuity

Ontdek waarom de business- en continuïteitsoplossingen van IBM zo goed zijn in het vermijden van kostbare downtime als gevolg van onverwachte uitval.

Encryptie

Kijk wat IBM Storage voor data encryptie en security doet om uw data te beschermen tegen verlies en diefstal.

Storage virtualisatie

Ontdek waarom IBM solid state storage de performance verbetert en uw kosten verlaagt.

Storage oplossingen van ISV's

Verken de IBM-oplossingen van onafhankelijke softwareleveranciers, partners en solution providers.

Het programma Ready for Partner

Gevalideerde storage en software-defined oplossingen voor klanten van IBM, ontwikkeld in samenwerking met het IBM Solution Partner Ecosystem.

Wat is er nieuw

De nieuwste generatie IBM LTO Ultrium Tape Drive

Verlaag uw storagekosten en vereenvoudig het datamanagement met de nieuwe IBM TS2280 Tape Drive. Deze werkt met de nieuwste generatie LTO Ultrium 8 technologie en biedt een maximale capaciteit van maar liefst 30 TB gecomprimeerde data per cartridge.

Gartner Magic Quadrant 2017: Leider in zowel Solid-State Arrays als Data Center Backup and Recovery Solutions

IBM is uitgeroepen tot leider in twee marktsegmenten. Download het Gartner Magic Quadrant rapport voor Solid-State Arrays of voor Data Center Backup and Recovery Solutions

Maak uw mainframeomgeving nog krachtiger

IBM DS8880F is specifiek ontworpen op optimale integratie met het nieuwe z14 mainframe. Deze combinatie biedt superieure performance, hybrid cloud connectiviteit en veilige datatransacties.

Maak kennis met de experts

Visionair

Woody Hutsell

WOODY HUTSELL

Manager, FlashSystem Portfolio Strategy & Enablement


Over...

Woody Hutsell versterkt de gelederen van IBM met meer dan 20 jaar IT-ervaring. Voordat hij overstapte naar IBM, werkte hij bij Fusion-io als Senior Director Product Management en was hij verantwoordelijk voor software appliances. De heer Hutsell werkte 10 jaar bij Texas Memory Systems waar hij opklom tot directeur en lid van de raad van bestuur. Verder werkte hij acht jaar als IT-concultant bij Deloitte Consulting. Woody Hutsell behaalde zijn mastergraad in de informatietechnologie aan de University of Texas.

Visionair

Richard Swain

RICHARD SWAIN

Mid-Atlantic Storage Team Lead Engineer


Over...

Richard werkt aan het promoten van NAS-technologie bij IBM. Of hij nu met klanten werkt of lezingen geeft, Richard probeert altijd de technologie af te stemmen op de toekomstige behoeften. Hij werkt al 14 jaar in de IT-sector en is in die tijd in contact gekomen met elk aspect van die bedrijfstak, van networking en databases tot applicatieontwikkeling en management. Momenteel houdt hij zich bezig met de promotie van het product SONAS en is hij in Research Triangle Park (North Carolina) werkzaam als storage systems engineer.

Visionair

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist; Executive IT Specialist


Over...

ELISABETH STAHL is Chief Technical Strategist voor de IBM Systems and Technology Group en is al meer dan 25 jaar werkzaam op het terrein van IT performance.