Power Systems: Het verschil

Power Systems: Het verschil

Power Systems worden steeds gebouwd voor de meest veeleisende, data-intensieve toepassingen ter wereld. Met onze cloud-ready servers haalt u verborgen inzichten uit uw datapipeline – van het beheer van bedrijfskritische data tot het management van uw operationele datastores en datalakes, en uiteindelijk tot het leveren van de beste server voor cognitive computing. Met zijn onovertroffen betrouwbaarheid en beveiliging is onze infrastructuur als geen andere geschikt voor het verpulveren van de meest data-intensieve workloads die u zich kunt voorstellen.

Discover what the world is thinking

Join us in Las Vegas on March 19–22, 2018

Join us in Las Vegas on March 19–22, 2018

think logo

De snelste en eenvoudigste manier om toonaangevende deep learning frameworks te implementeren

Profiteer van topklasse support om nieuwe manieren van denken en nieuwe mogelijkheden te stimuleren, overal in uw organisatie.

De betrouwbaarste on-premise infrastructuur

Voldoe 24/7 aan de vraag van de klant met een onovertroffen uptime en een track record van nul geslaagde inbraakpogingen.

Oplossing voor inzichten op basis van data uit alle bronnen, van alle soorten en alle volumes

Profiteer van een 2X betere prijs/prestatie-verhouding dan x86 opties – gegarandeerd.

Centraal beheer van servers, storage en software

Maak de processen in het datacenter eenvoudiger en sneller en profiteer van nagenoeg onbeperkte schaalbaarheid.

Het uiterste in data resiliency, beschikbaarheid, security en performance

Laat Systems of Engagement naast Systems of Record draaien op één systeem werkend onder AIX (UNIX), IBM i en Linux met max. 192 POWER8 processorcores en 16 TB geheugen.

Power Systems oplossingen voor accelerated computing

Big Data

Big data en analytics

Ontketen de waarde van uw data en realiseer sneller inzicht met Power Systems en big data oplossingen – optimaal afgestemd op de nieuwste generatie applicaties op het meest schaalbare platform voor big data en analytics.

Optimization

Modern Data Platform

Geef uw digitale transformatie een boost met Modern Data Platforms (MDP's) op Power Systems zodat u inzichten kunt opdoen uit ál uw data. Realiseer daarbij een 2X betere prijs/prestatie-verhouding dan met x86 opties – gegarandeerd.

Cloud

Cloud

Maak de processen in uw datacenter eenvoudiger door het beheer van servers, storage en software centraal onder te brengen in de cloud, en profiteer tegelijkertijd van de beste performance in zijn klasse en nagenoeg onbeperkte schaalbaarheid.

HPC

High-Performance Computing

Maak het opsporen van inzichten op basis van data sneller en nauwkeuriger met Power Systems – meer dan met welke andere server dan ook. Dankzij Power Systems is het voor wetenschappers en HPC managers mogelijk geworden om de enorme, complexe problemen op te lossen die vóór de komst van POWER8 onoplosbaar leken.

Power Systems oplossingen in actie

Power Systems worden door Cipher genoemd als een belangrijke steun om hun milieudoelstellingen te halen door de simulatietijd voor oliereservoirs met 90% te verkorten en besparingen van 75% op de hardwarekosten mogelijk te maken.

Kijk waarom deze energiemaatschappij aanzienlijke milieuwinst wist te boeken dankzij POWER technologie.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in…

IDC: Loopt u tegen een muur op met AI?

Veel organisaties proberen een graantje mee te pikken van de nieuwe kansen die AI hen biedt, maar voor de bijbehorende workloads hebben ze een geavanceerde infrastructuur nodig die ze niet van de grond krijgen. Ze lopen tegen een muur op. Ontdek welke stappen u kunt zetten om uw concurrenten vóór te blijven.

Webinar: Wat is AI precies?

Het Power Systems team sprak laatst met enkele van de belangrijkste denkers op het gebied van artificial intelligence en stelde hen die ene belangrijke vraag: wat is artificial intelligence eigenlijk?

Kijk hoe een Power Systems serverconfiguratie er uit zou kunnen zien

Het is nu mogelijk om een Power Systems server op maat te laten maken op basis van uw workload. U kiest zelf de componenten die u nodig hebt om het maximale uit uw bestaande apps te halen.

Bezoek de IBM Portal for OpenPOWER en laat uw stem horen om mede de toekomst te bepalen

Dit is bovendien de aangewezen plek om te zien wat er nieuw is voor POWER8, POWER8 met NVIDIA NVLink, POWER8 en CAPI, etc.

Bespaar tot 50% op de exploitatiekosten met POWER8

Het is onvermijdelijk dat de IT-budgetten blijven krimpen. Daarom is het des te belangrijker dat u het maximale uit elke euro voor technologie haalt. Wilt u een idee krijgen van de potentiële besparinging die u met Power Systems oplossingen kunt realiseren?

Power Systems user community – wissel ideeën en best practices uit met andere gebruikers

Dit is een uitgelezen kans om iets op te steken van collega-gebruikers van Power Systems, om informatie met hen uit te wisselen en om het laatste nieuws te horen uit de Power Systems community.

Bespaar tot 50% op de exploitatiekosten met POWER8

Het is onvermijdelijk dat de IT-budgetten blijven krimpen. Daarom is het des te belangrijker dat u het maximale uit elke technologie-euro haalt. Wilt u een idee krijgen van de potentiële besparinging die u met Power Systems oplossingen kunt realiseren?