IBM Cluster systemen

Geïntegreerde clusteroplossingen: Hogere performance, lager energieverbruik en minder ruimte

Waarom IBM voor clustersystemen

IBM is al vele jaren marktleider op het gebied van geclusterde computersystemen en bekleedt consequent een dominante positie in de TOP500® www.top500.org (link buiten ibm.com) van 's werelds krachtigste supercomputers. IBM's leiderschap in de wereld van geclusterde systemen houdt echter niet op bij supercomputing, maar beslaat een breed spectrum aan branches en bedrijfsbehoeften. IBM benadert het opzetten van clusterproducten op een holistische manier. Er worden complete, robuuste technische oplossingen ontworpen en geleverd: eenvoudig toegankelijk, milieuvriendelijk, concurrerend geprijsd en ondersteund door support van topklasse. Daarom weet u zeker dat u beschikt over het juiste systeem voor het oplossen van complexe, compute-intensieve zakelijke en onderzoekstechnische problemen. IBM heeft het meest uitgebreide portfolio aan oplossingen en geavanceerde technologie voor het opzetten van een scale-out clusterinfrastructuur die voldoet aan uw behoefte aan high-performance verwerkingskracht, zowel nu als in de toekomst.

Haal meer uit IBM Cluster systemen


Meer informatie over High-Performance Computing

Ik help je graag verder

Martin Lagerberg

Technische ondersteuning

Power Systems bekijken

Voor het opdoen van belangrijke inzichten en het nemen van betere beslissingen werken veel bedrijven met het veilige, flexibele en open platform van IBM Power Systems. Power Systems maken gebruik van de eerste processor die specifiek ontworpen is voor big data workloads, en in hun ontwerp combineren ze rekenkracht, geheugenbandbreedte en I/O op een manier die voortbouwt op krachtige bestendigheid, beschikbaarheid en veiligheid.

IBM Power Systems zijn flexibel en bieden de keus uit verschillende besturingssystemen, zodat uw bedrijf alles in huis heeft voor de nieuwste generatie applicaties voor big data, analytics en cognitive computing. Deze applicaties zijn bepalend voor de manier waarop organisaties momenteel werken. Of u nu één, twee of alle drie de besturingssystemen gebruikt - in combinatie met PowerVM zorgen ze er allemaal voor dat u maximaal profiteert van Power Systems.

Transformeer uw bedrijf met Systems Software die virtualisatie, high-availability, flexibiliteit, beveiliging en compliance mogelijk maakt op Power Systems™. IBM’s geïntegreerde aanpak, waarbij systemen en systeemsoftware samen worden ontwikkeld, levert bij Power Systems optimale resultaten op.

Als open innovatieplatform zijn Power Systems geoptimaliseerd voor de snelheid van big data en analytics en bieden ze de schaalvoordelen en beveiliging van de cloud.Oplossingen van IBM en IBM Business Partners profiteren volop van de grote voordelen van IBM Power Systems.

De afgelopen vijf jaar zijn duizenden klanten overgestapt op IBM Power Systems, want daar vonden ze de keuzemogelijkheden en flexibiliteit die ze zochten. Kijk wat Power Systems voor hen hebben gedaan om de IT op een volkomen nieuwe manier te ontwikkelen en te leveren, om een ideale omgeving voor big data en analytics te creëren, en om private, publieke en hybride oplossingen in te zetten voor scale-out of scale-up implementaties. Bij dit alles namen de bedrijfsprestaties toe, namen de risico's af en ontstond er een springplank voor verdere groei.

Veel bedrijven die overstappen op Smarter Computing implementeren een IT-infrastructuur op basis van het IBM Power Systems-platform: ontworpen voor gegevens, afgestemd op zijn taak en beheerd met cloud-technologie. Met Power Systems breng je services sneller op de markt en blijf je de concurrentie vóór. Met Power Systems lever je services met een hogere kwaliteit, zodat je producten en services zich van anderen onderscheiden. En met Power Systems lever je services met een superieure rentabiliteit, zodat operationele kosten veranderen in investeringskansen.