IBM Storage

Tudja, mit keres?

Adattárolási megoldások

Az adatok a kognitív vállalkozások alappillérei

A világot elönti az adatok tengere. Az adatok a kognitív vállalkozások sarokkövei, legyenek azok strukturáltak vagy strukturálatlanok, a vállalaton belülről származóak vagy mások által létrehozottak, illetve adatközpontban vagy felhőben tároltak. Az óriási adatmennyiségben mintázatokat észlelni és ezáltal úttörő ötleteket megvalósítani képes kognitív vállalkozások növelhetik szakértelmüket, csökkenthetik a piacra kerülési időt, valamint fejleszthetik döntéshozatali és egyéb folyamataikat.

Ahhoz, hogy vállalkozását kognitív alapokra helyezhesse, a megfelelő adatokat kell gyűjtenie, és rendszereznie kell őket. Az IBM tárolási megoldásaival sokszorosára növelhető az adatok hatékony rögzítéséhez, szállításához, kezeléséhez és védelméhez szükséges adatinfrastruktúra teljesítménye és gazdaságossága. Az IBM megoldásaival optimalizált adattárolásnak köszönhetően vállalkozása hozzáférhet a megfelelő adatokhoz a megfelelő időben. Erre az alapra építve a vállalkozás magabiztosan állhatja meg a helyét a kognitív rendszerek korában

Egyszerűbb adatszállítás

Újdonságok

Az IBM Cleversafe megoldások bővülnek

Cleversafe biztonságos objektumtároló az IBM Spectrum Protect rendszerhez

IBM tárolási szakértők – igény szerint

Csatlakozzon hozzánk, és olvassa el tájékoztató Hangouts-tartalmainkat a legújabb tárolási trendekről.

Digitális videomegfigyelés

Az IBM Storage segítségével a szervezetek egyszerűbben tárolhatják, kezelhetik és biztosíthatnak védelmet az egyre növekvő mennyiségű videomegfigyelési felvételeik számára.

A Storage Solutions műszaki közösség

Kapcsolatba léphet tárolási szakértőkkel, tanulhat tőlük, és megoszthatja tapasztalatait

Az informatikai vezetők segítése a hibrid felhők előnyeinek teljes körű kihasználásában

Megbízható szolgáltatóvá válhat

Új technológia, új gondolkodásmód

Az IBM Institute for Business Value jelentése feltárja a digitális gazdaság az informatikai vezetőkre és az infrastruktúrára gyakorolt hatásait

Maradjon kapcsolatban

Tekintse meg a legújabb adattárolási trendeket

Csatlakozzon hozzánk különböző rendezvényekenIsmerje meg a szakértőket


Woody Hutsell

A FlashSystem portfólióval kapcsolatos stratégiáért és támogatásáért felelős vezető

Woody Hutsell több mint 20 évnyi informatikai tapasztalatával gazdagítja az IBM vállalatot. Előzőleg a Fusion-io vállalatnál dolgozott, ahol a termékmenedzsment részleg szoftverkészülékekért felelős vezérigazgatójának pozícióját töltötte be. Woody Hutsell 10 évet töltött a Texas Memory Systems vállalatnál, ahol végül a vállalat elnöke és az igazgatóság tagja volt. Nyolc évig a Deloitte Consulting vállalatnál is dolgozott különféle informatikai tanácsadói munkakörökben. A University of Texas egyetemen szerzett MBA fokozatot a műszaki informatika területén.


Woody elérhetőségei


Richard Swain

A közép-atlanti tárolási csapat vezető mérnöke

Richard az IBM vállalatnál a NAS technológia népszerűsítésével foglalkozik. Richard közvetlenül az ügyfelekkel foglalkozik, és beszédeket is tart – közben pedig folyamatosan azon dolgozik, hogy a technológia igazodjon a jövőbeli igényekhez. 14 éve dolgozik az informatikában, és mára az iparág minden területét érintette a hálózatoktól az adatbázisokon és az alkalmazások fejlesztésén keresztül a menedzsmenting. Jelenleg a SONAS termék népszerűsítésén munkálkodik, és a Research Triangle Park területén dolgozik a tárolási rendszerekre szakosodott mérnökként.

Richard blogja: The Storage Tank

Richard Swain The Storage Tank című független blogja a kis- és közepes méretű vállalkozások, valamint akár a nagyvállalatok számára is alkalmas tárolási termékeket mutat be. Amikor egy adott környezetbe az ideális tárolási megoldást keressük, rengeteg termék közül választhatunk. A legtöbb esetben ezeknek a termékeknek a komponensei egyformák. A különbség abban áll, hogyan vannak összerakva, és milyen szoftverre épülnek.


Richard elérhetőségei


Tony Pearson

Master Inventor és szenior informatikai tanácsadó szakértő

Tony Pearson Master Inventor és az IBM System Storage termékcsaládért felelős szenior informatikai szakértő, aki az arizonai Tucsonban található IBM vezetői tájékoztatási központban (US) dolgozik, és az IBM developerWorks kiemelt közreműködője. Tony 2011-ben, az IBM centenáriumának napján ünnepelte, hogy már 25 éve dolgozik az IBM Storage csapatában . Ő a szerzője az Inside System Storage című könyvsorozatnak .


Tony blogja: Inside System Storage

A blog szabad eszmecserére szolgál a tárolással és a tárolóhálózati hardverekkel, szoftverekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.


Tony elérhetőségei


Elisabeth Stahl

Vezető műszaki stratéga, teljesítményalapú marketing

Elisabeth Stahl, aki az IBM Systems and Technology Group munkatársa vezető műszaki stratéga, Performance Marketing beosztásban, több mint 25 éve foglalkozik a rendszerek teljesítményével.


Elisabeth blogja – benchmarkingblog

A blog szabad eszmecserére szolgál a rendszerteljesítménnyel és az összevetés kérdéseivel kapcsolatban. A szerző az IBM developerWorks blogon is aktív – Összevetés és rendszerteljesítmény


Elisabeth egyéb elérhetőségei


Elisabeth ezt is ajánlja


Brian Sherman

Kiemelt mérnök – Americas Storage ATS

Brian Sherman az IBM kiemelt mérnöke. Brian már több mint huszonhét év tapasztalatot szerzett I/T szakemberként, mióta 1985-ben, zsebében a McMaster egyetem frissen szerzett matematika és informatika szakos diplomájával csatlakozott az IBM vállalathoz. Brian közvetlenül ügyfelekkel dolgozik együtt a tárolással kapcsolatos különféle munkakörökben, például 2. szintű szoftvertámogatási munkatársként, megvalósítási szolgáltatások szakértőjeként, rendszermérnökként és speciális technikai támogatási szakemberként. Brian széles körű ismeretekkel rendelkezik a tárolási megoldásokkal kapcsolatos iparági trendekkel és az egyre elterjedtebben használt technológiákkal kapcsolatban. Jelenleg tárolási hardverek és szoftverek műszaki értékesítését és támogatását végzi, valamint a felelős verseny szakértője az amerikai kontinensen a GMU és az Americas Advanced Technical Support (ATS) szervezet képviselőjeként. Brian emellett műszaki oktatási képzéseket dolgoz ki és tart világszerte az újonnan bevezetett tárolási hardver- és szoftvertermékekkel kapcsolatban, és emellett több tárolási termékek fejlesztésével foglalkozó csapat tagja. Brian több tanulmányt is írt a bevált tárolási gyakorlatok témakörében, és az IBM Redbook kiadványok rendszeres közreműködője.


Brian elérhetőségei