De overstap op enterprise cloud is een flexibele benadering van security

Cognitive security is in staat om iets te doen aan de bestaande skills gap, sneller antwoord te geven op belangrijke vragen en securitytools minder kostbaar en minder complex te maken. SaaS security van IBM® levert deze tools met een lagere instapprijs en een kortere time-to-value.

De druk op uw eigen mensen neemt ook af omdat de leverancier API's beschikbaar stelt en een groot deel van het werk op zich neemt. Met het traditionele model duurt het ontwikkelen van een werkbare oplossing vaak maanden, met het SaaS model wordt deze tijd gemeten in weken, dagen of zelfs uren.

Ook als u groeit, hebt u steeds een duidelijk idee van de hoogte van uw kosten. U betaalt alleen voor datgene wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt. IBM regelt alle upgrades en is wereldwijd verantwoordelijk voor de uptime en beveiliging van uw data.

  • Kortere time-to-value: Omdat de oplossingen al geïnstalleerd en geconfigureerd zijn, kunnen de gebruikers gemakkelijk nieuwe mogelijkheden aanboren, zodat ook prototyping en evaluaties sneller verlopen.
  • Lagere investeringskosten: Met security services in de cloud vermijdt u hoge aanloopkosten, bijvoorbeeld voor servers, softwarelicenties of appliances.
  • Kleinere administratieve last: Met cloud-based security services wordt het grootste deel van de administratie gedaan door de serviceprovider. Dit bespaart u kosten en arbeidstijd.

Met Enterprise Cloud Security van IBM is uw organisatie innovatiever, beter beschermd en minder gevoelig voor risico's

Cloud Security producten

IBM QRadar on Cloud

Stap over op SIEM as-a-service en geef uw mensen de ruimte om zich te concentreren op het monitoren van dreigingen en aanvallen door insiders.

IBM Maas360

Vereenvoudig het beheer en de beveiliing van smartphones, tablets, laptops, wearables en IoT.

IBM Trusteer

Bestrijd identiteitsfraude met een oplossing die voorzien is van meerdere lagen cognitieve fraudedetectie en analytics.

IBM Application Security on Cloud

Voer statische en dynamische securitytests uit en test de beveiliging van mobiele apps in de cloud, zodat u zwakke plekken in de beveiliging sneller kunt detecteren en verhelpen.

IBM Cloud Identity Connect

Maak de hybrid cloud-transformatie sneller en veiliger met born-in-the-cloud IDaaS die uw organisatie onbelemmerd laat groeien.

Ontdek meer

Hoe werkt het: Cloud security

Kijk eens naar één scenario dat het belang van security in de cloud duidelijk illustreert.

Cloud security: Een complete aanpak

Bent u voor het beveiligen van uw cloudomgevingen nog steeds afhankelijk van uw cloudproviders? Misschien bieden zij alleen de meest elementaire beveiligingsfuncties aan.

Cloud security geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt

Bezoek het Security Intelligence blog voor interessante besprekingen van cloud security.

Welke sectoren hebben het meeste profijt van IDaaS?

Kijk welke sectoren volgens Ovum's hoofdanalist Andrew Kellett het meeste succes hebben met cloud IAM.