Silent Security

Bij IBM vinden we dat security het beste werkt als je er niets van merkt – als het een functie is die achter de schermen werkt, naadloos toegang biedt en alleen tussenbeide komt als er iets mis is. Een goede beveiligingsstatus en een positieve digitale ervaring hoeven elkaar niet uit te sluiten. Beide kunt u realiseren met IBM IAM, wanneer onze "silent security" aan het werk gaat voor u en uw klanten.

  • De juiste mensen, de juiste toegang
  • Ruim baan voor business
  • U weet wat echt is en wat niet

Waartoe silent security in staat is

Uw business beveiligen

Met IAM-oplossingen van IBM beveiligt u uw business door ervoor te zorgen dat de juiste mensen de juiste toegang hebben. U kunt de identiteit van een gebruiker heel discreet verifiëren, niet alleen wanneer die gebruiker inlogt, maar tijdens de hele sessie. Dankzij de unieke analysefuncties kunt u slimmere, beter geïnformeerde beslissingen nemen om de toegang van gebruikers aan te passen, bijvoorbeeld bij onverklaarbare uitschieters of gevaarlijke combinaties van gebruiksrechten.

Maak digitale transformatie mogelijk

Uw programma voor identity and access management mag uw business niet in de weg staan, maar moet uw business juist de ruimte geven. Met IBM IAM gaat het verlenen van toegang tot resources en applicaties razendsnel: on premise, in de cloud en in een hybrid cloud. Of uw applicaties nu gericht zijn op de consument of op uw medewerkers: de gebruikers krijgen altijd de naadloze ervaring die ze verwachten.

 

Simuleer het vertrouwen

Verordeningen komen en gaan. Gisteren was het SOX, nu zijn het GDPR en PSD2, en morgen is het weer iets anders. Als het echter aankomt op gebruikers en hun gebruiksrechten, weet u met IBM IAM wat er echt is en wat niet. Dit leidt tot vertrouwen binnen de hele organisatie. De toegangscertificaten, on- en offboarding en overtredingen van het taakscheidingsbeleid kunt u allemaal centraal afhandelen. Dus als er nieuwe verordeningen komen, bent u op alles voorbereid.

Identity and Access Management producten

Cloud Identity: IDaaS Familie

Met IBM Cloud Identity geeft u de bedrijfsgroei alle ruimte voor zowel on-premise- als cloud- en mobiele applicaties.

Access Management familie

Hanteer een proactief beleid en verleen geauthenticeerde gebruikers van binnen en buiten uw organisatie veilige toegang.

Identity Governance and Management familie

Versterk de security, de governance en de regulatory compliance met intelligent identiteitsmanagement.

Bel ons op nummer +31 (0) 800 020 1674 (Prioriteitscode: Security)

Bel ons op nummer +31 (0) 800 020 1674 (Prioriteitscode: Security)