Welcome to the new era of security

Enter cognitive security

Built upon security intelligence, cognitive solutions generate not just answers, but hypotheses, evidence-based reasoning and recommendations for improved decision making in real time. As a result, cognitive security will help address the current skills gap, accelerate responses and help reduce the cost and complexity of dealing with cybercrime.

Match security to your cloud needs

Cloud is a top priority, whether your cloud is on-premises, off-premises or a hybrid. Are you ready to protect your cloud initiatives against new and evolving security theats? Cloud security technology from IBM helps you securely connect people, applications and devices to the cloud.

robo shake

Mens, maak kennis met Cognitive Security

robo shake

Cognitieve systemen laten hun licht schijnen op data die altijd in duisternis gehuld bleven voor de beveiligingsmechanismen van de organisatie. Er gaat een wereld aan inzichten, patronen en beveiligingscontext open. Denk eens aan de 75.000+ gedocumenteerde kwetsbaarheden in software, de 10.000+ onderzoeksrapporten over security die jaarlijks worden gepubliceerd en de 60.000+ security blogs die elke maand verschijnen. Wat er nieuw is, is de mogelijkheid om die data — die door mensen voor mensen zijn verzameld — te interpreteren en ze te integreren met gestructureerde data afkomstig uit talloze bronnen en locaties.

We beschikken nu over de middelen om zowel gestructureerde als ongestructureerde data aan te boren en om voortdurend kenmerken en patronen te extraheren, zodat er in real-time een complete context ontstaat. Het resultaat: Security analisten kunnen, gewapend met deze collectieve kennis en instincten, veel sneller en met veel meer vertrouwen reageren op dreigingen.

Watson for Cyber Security: Een revolutie in de manier van werken van security analisten

Vergroot uw expertise en neem sneller betere security beslissingen

Begrijpen

Begrijpen

IBM’s allesomvattende X-Force bibliotheek, waarin de resultaten van 20 jaar security onderzoek zijn samengebracht, vormt het centrale deel van kenniscorpus van Watson for Cyber Security.

Redeneren

Redeneren

Wanneer er nieuwe informatie wordt gepubliceerd, past Watson for Cyber Security die kennis aan, zodat de inzichten en patronen die in die informatie verborgen zaten, aan het licht komen.

Leren

Leren

In samenwerking met de grootste security experts, vooraanstaande universiteiten en hun docenten leert Watson for Cyber Security de taal van security.

Registreer u voor het webinar

Bij IBM Security ontwikkelen we een nieuwe generatie systemen. Systemen die zelf begrijpen, redeneren en leren van de voortdurend veranderende securitydreigingen. Registreer u voor dit webinar en ontdek hoe IBM dit nieuwe tijdperk van security inluidt.

De scherpte van cognitive security

analist

Voor het nabootsen van de manier waarop het menselijk brein werkt en leert, maakt cognitive security gebruik van allerlei technieken: data mining, machine learning, natuurlijke taalverwerking en interactie tussen mens en computer. Cognitive security leert van elke interactie en wordt steeds beter in het proactief verijdelen van dreigingen.

Cognitieve systemen bieden de mogelijkheid om afwijkingen en besmette logica op te sporen en zijn in staat om op basis van feiten te redeneren, zodat de analist alleen de alternatieve uitkomsten hoeft te wegen. Dit leidt tot betere beslissingen. Analisten doen een beroep op cognitieve systemen om hun kennis over een dreiging te verbreden of zelfs te automatiseren – met een diepte, snelheid en omvang die voorheen volstrekt ondenkbaar was.

analist
Logo van IBM Watson

Volgende stappen

Begin aan uw journey naar cognitive security. Registreer u om op de hoogte gehouden te worden over Watson for Cyber Security.