IBM finansierar partner med 4 miljarder dollar samt lanserar en mobil applikation som ger snabb tillgång till krediter


Stockholm - 15 nov 2012: IBM meddelade idag att man ger partner över hela världen 4 miljarder dollar i finansiering till kreditvärdiga kunder under 12 månader. IBM meddelar även att de lanserar en ny mobil applikation som ett ytterligare steg för att förenkla för IBMs partner att ansöka om, och säkerställa, finansiering för sina kunder inom bara några minuter via en mobil enhet.

Finansieringen, som sker genom IBM Global Financing, kan göra det enklare och mer tillgängligt att erhålla krediter. På så sätt öppnas möjligheter för IBMs globala partner, och även för deras kunder, att införskaffa avancerad teknik som molnlösningar, analyssystem och PureSystems. Enligt en färsk undersökning, från University of Oxford och IBM, får 63 procent av företagen konkurrensfördelar genom att använda sig av analyslösningar.

Spridningen av mobil teknik medför grundläggande förändringar hos oss människor i vårt sätt att tänka, arbeta, handla och interagera med varandra. 90 procent av mobila användare idag har sin enhet inom en armlängds avstånd, hela dygnet. Med IBMs nya mobila applikation kan IBMs partner med hjälp av en iPad, iPhone eller Android-mobilenhet få prisförslag och generera kreditgodkännanden för sina kunder, inom bara några minuter.

Relaterade XML-flöden
Ämnen XML-flöden
Global Financing