Hong Kong Department Stores expanderar i Sverige med hjälp av IBM


Stockholm, Sweden - 19 nov 2012: IBM meddelar att finska Hong Kong Department Stores expanderar till Sverige med en ny e-handelsplats baserad på IBMs e-commerceplattform. Den nya sajten ger kunderna en mer personligt anpassad shoppingupplevelse på nätet, integrerar sociala nätverk med handelsplatsen och skapar en levande community på webben som driver ökad försäljning för företaget.

I september lanserade Hong Kong Department Stores Happy Angler, www.happyangler.se, en av de största onlinebutikerna specialiserad på fiske i Norden. Det är ett led i företagets strategi att bygga ett antal specialistsajter för deras främsta produktkategorier, där kunder med gemensamma intressen kan skapa dynamiska forum. Sajten har över 25000 fiskeentusiastiska medlemmar i Finland, som hittills har bidragit med över 10 000 produktrecensioner

- Genom att öka kännedomen om vår expertis inom fiskeutrustning på nätet har vi också fått fler kunder till fiskeavdelningarna i våra affärer, säger Miika Malinen, eCommerce Director på Hong Kong Department Stores. Vår vision är att skapa Europas största e-handelsplats för fiske. Nu när vi expanderar i Sverige och till övriga Europa, spelar IBM och deras samarbetspartner Descom en viktig roll för tillväxten.

IBMs e-commercelösning ger Hong Kong Department Stores kunder nya möjligheter att dela omdömen om produkter både på sajten och via sociala nätverk. Genom att använda e-commerceplattformen tillsammans med IBMs molnbaserade lösning för webbanalys tar företaget ett stort steg framåt i att skapa och mäta framgång hos sin fiskecommunity.

Relaterade resurser

Webbplatslänkar
Relaterade XML-flöden
Ämnen XML-flöden
Retail
No description at this time.
Software