IBM lanserar ny lösning till molnplattformen PaaS


Stockholm - 18 okt 2012: En ny studie från IBM, som inkluderar fler än 1500 beslutsfattare inom IT från 18 olika länder, har visat att framåttänkande IT-chefer ser en stor affärsnytta i att använda Paas-tjänster (Platform as a Service). De tillfrågade anger utnyttjandet av Big Data som den främsta anledningen till att anamma Paas-tjänster.

För att möta efterfrågan på PaaS-tjänster lanserar IBM nu IBM SmartCloud Application Services och IBM SmartCloud för SAP. Med de nya lösningarna kan företag snabbt och effektivt utveckla och sprida sina företagsapplikationer, vilket hjälper dem bli mer innovativa och växa under en tid med ekonomisk oro.

För att möta efterfrågan på molntjänster har IBM nyligen öppnat ett nytt center för molntjänster i Frankrike och i dagarna tecknat ett strategiskt avtal med AT&T för gemensam utveckling av nya molntjänster till företag globalt.

”Nu kommer våra tjänster för SAP i molnet, något som många länge har efterfrågat! Vi har redan kunder som kör sina första piloter och som planerar omfattande utrullningar i sina organisationer. Fler och fler upptäcker nyttan och fördelarna med att flytta last till molnet och efterfrågan ökar konstant. Därför är vårt nya Franska center, som är vårt andra center i Europa, jätteviktig för att kunna leverera tillräcklig kapacitet” säger Monica Claesson, molnexpert på IBM.

För att ytterligare stödja övergången till molntjänster erbjuder IBM nu alla intresserade företag och organisationer att kostnadsfritt testa IBMs  molnlösning SmartCloud Enterprise fram till 11 november. Med denna gratis test kan kunder själva verifiera enkelheten och prestandan i IBMs molntjänst.

Testkör IBM SmartCloud IaaS i dag utan kostnad

Relaterade XML-flöden
Ämnen XML-flöden
Cloud Computing