Digitalt orakel kan vise virksomheder vejen frem


Select a topic or year


Lyngby - 18 sep 2014: Supercomputeren Watson, der har taget kampen op mod flere af verdens skarpeste hoveder inden for sport, forskning og medicin, bliver chefers nye bedste ven. Watson kan nemlig give råd om, hvordan de kan drive deres forretning – optimalt. Watsons regnekraft slippes i første omgang løs til virksomhederne, også danske, i en beta-version, der gør alle i stand til at få IBMs digitale orakel til komme med svar og løsninger på svære og komplekse spørgsmål for netop din forretning.

   Hvilke faktorer er afgørende for at holde på mine medarbejdere?

   Hvad skal jeg gøre for at mindske sygedage blandt mine medarbejdere?

   Hvordan kan man effektivisere min afdeling uden at gå på kompromis med kvaliteten?

   Hvad betyder mest, når jeg skal sælge mit produkt?

   Hvilke fordele har min virksomhed i forhold til konkurrenterne?

Rent teknisk er Watson Analytics en såkaldt kognitiv løsning baseret på naturligt sprog, hvilket betyder, at alle kan betjene løsningen, ved blot at taste sit spørgsmål og se løsningerne blive serveret på et sølvfad. Hvor man tidligere skulle have særlige kvalifikationer til at forstå computersprog og kompetencerne til at forstå store datamængder, der gør Watson Analytics nu arbejdet for en. Om man er medarbejder i eksempelvis HR, finans, marketing og salg betyder ikke noget. Watson Analytics forstår naturligt sprog i modsætning til alle andre løsninger og behandler store mængder data.

Watson Analytics vil være tilgængelig for betatest-brugere inden for 30 dage og vil være tilgængelig for alle IBMs kunder i en freemium-version i begyndelsen af november 2014.   For more information, besøg: www.watsonanalytics.com

For interviews om perspektiverne i IBMs nye løsning, kontakt venligst

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Research