Outsourcingaftale med IBM skal sikre Topdanmark fleksibilitet i it-driften


Select a topic or year


Kgs. Lyngby - 11 dec 2013: Danmarks næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, har indgået en femårig aftale med IBM om mainframe-outsourcing og drift af back-up.

Med aftalen får Topdanmark en løsning med høj fleksibilitet og skalerbarhed, der lever op til virksomhedens behov fremadrettet og samtidig lægger vægt på en velfungerende og driftssikker it-infrastruktur. Løsningen er baseret på en to-center-løsning forankret i et professionelt setup i IBM's Copenhagen Campus driftscenter med service 24/7 i en global leveranceorganisation.

”Vi har et godt samarbejde med IBM, der hidtil har omfattet hardware, software og forskellige konsulentydelser – et samarbejde der nu udvides med indgåelsen af denne outsourcingaftale. Med aftalen får Topdanmark en fremtidssikret løsning, der lever op til forretningens krav om fleksibilitet og skalerbarhed,” fortæller Søren Stevnsborg, CIO Topdanmark.

Topdanmark er Danmarks næststørste forsikringsselskab med cirka 2.500 medarbejdere fordelt over hele landet. Virksomheden favner en bred og mangfoldig kundeskare, der rummer over en million privatkunder, hvert andet danske landbrug og hver sjette virksomhed i Danmark.

”Vi er glade for, at Topdanmark har valgt IBM som samarbejdspartner og ser frem til at bidrage til Topdanmark med vores branchekendskab og kernekompetencer på mainframeområdet. Vi leverer en fleksibel og skalerbar løsning, der vil sikre Topdanmark et velfungerende og driftssikkert set-up, der gør dem i stand til at imødekomme fremtidige behov,” fortæller Lars Mikkelgaard-Jensen, adm. direktør IBM Danmark.

Aftalen blev godkendt af Topdanmarks bestyrelse den 19. november 2013 og træder i kraft 1. januar 2014. Der overgår ingen medarbejdere fra Topdanmark til IBM i forbindelse med aftalen.

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Global Technology Services
Insurance
Insurance
Services and solutions
Storage
Storage-software, tape og disk innovationer