Intensiveret samarbejde med IBM ruster DAMCO til fremtiden

Ny aftale skal sikre et mere fleksibelt og fremtidssikret it-miljø, tilpasset DAMCOs industrispecifikke behov, hvilket vil gøre DAMCO i stand til at imødekomme nye trends i markedet og til at fortsætte vækstkurven.

Select a topic or year


Kgs. Lyngby - 03 sep 2013: DAMCO og IBM har indgået en aftale, der omfatter en række konsulentydelser forbundet med vedligeholdelse af eksisterende it-løsninger samt udvikling og drift af DAMCOs globale finans- og revisionsløsning. Aftalen om konsulentydelser sker i forlængelse af den for nylig underskrevne outsourcingaftale med IBM. Aftalen understøtter DAMCOs ønske om et mere simplificeret it-miljø samt en reduktion i it-omkostningerne.

Med aftalen vil IBM være ansvarlig for vedligeholdelse af DAMCOs del af det SAP-baserede finanssystem (FACT). DAMCOs del af FACT bliver separeret fra Mærsk Gruppens andre forretningsenheder, hvilket understøtter DAMCOs strategi om at fremme fleksibilitet og tilpasse deres it-miljø til industrispecifikke behov. Derudover indeholder aftalen applikationsudvikling inden for Business Intelligence, som skal sikre DAMCO den nødvendige kundeindsigt, der skal gøre DAMCO i stand til at tilbyde deres kunder optimerede løsninger og samtidig fortsætte vækstkurven.

DAMCO er blandt de førende logistikvirksomheder i verden. I mere end 30 år har DAMCO leveret transport og logistikløsninger til deres kunder. Globalt opererer DAMCO i mere end 90 lande og håndterer årligt 2,7 millioner TEU til søs samt 210.000 tons luftfragt. DAMCO er et selvstændigt brand under Mærsk Gruppen.

Peter Cabello Holmberg, DAMCOs Director of Global IT Service Management, udtaler om aftalen; “DAMCO ser frem til at arbejde sammen med IBM om at forbedre vores SAP-platform ved et øget forretningsfokus samt forbedre systemernes stabilitet samtidig med at reducere operationelle omkostninger.

”I IBM er vi begejstrede for at kunne intensivere samarbejdet med DAMCO med end-to-end SAP-service, som tillader os at demonstrere, hvordan IBM kan skabe værdi ved at kombinere vores viden omkring industrien, SAP og infrastruktur,” fortæller Preben Thalund, landechef for IBM’s konsulentforretning i Danmark.

Aftalen blev underskrevet den 10. juni 2013 og udgør et tocifret millionbeløb.

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Services and solutions
Travel & Transportation