En ny generation IBM DB2-specialister certificeret på Aarhus Universitet

Med en succesrate på over 90 % tog IBM og studerende fra Aarhus Universitet DB2-certificering til nye højder.

Select a topic or year


København - 26 mar 2012: IBM Academic Initiative har gennemført en DB2-certificering på Aarhus Universitet under ledelse af IT-arkitekter fra IBM innnovationscenter i La Gaude.

I alt 54 studerende fra Aarhus Universitet deltog, og selvom tidsplanen var både stram og krævende, endte det med et helt fantastisk resultat inden for DB2-certificeringer:

Alt i alt et usædvanligt godt resultat, som fremkom på trods af, at de studerende var startet på deres databasetræning kun to måneder inden certificeringen, og ingen af dem havde tidligere arbejdet med DB2-databaser.

Repræsentanten fra Aarhus Universitet, Morten Larsson, var sammen med IBM Danmark ovenud glad for resultatet, som fik stor ros fra de studerende: "DB2-certificeringen var en stor succes, og det var fantastisk, at så mange bestod. Med certificeringer som denne giver vi de studerende noget ekstra på CV'et, hvilket klart vil komme dem til gode i forbindelse med deres fremtidige jobsøgning. Jeg ser frem til næste certificering, hvor jeg er overbevist om, at vi kan gøre det endnu bedre."

Certificeringsteamet er efterfølgende blevet bedt om at komme tilbage og gentage succesen i løbet af 2012.

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Software
Information Management (DB2), Arbejdsplads, Portal & Collaboration Software (Lotus), Tivoli, Rational, WebSphere, åbne standarder og open source