IBM introducerer nye prædikative analyse-services og software, der reducerer svindel, forbedrer det finansielle overblik og styrker virksomhedens beslutningsgrundlag


Select a topic or year


København - 20 mar 2012: I dag samler IBM flere hundrede erhvervsledere i New York og London et Smarter Analytics Leadership Summit for at diskutere de nye muligheder, der ligger i anvendelsen af avancerede analyseværktøjer og udnyttelsen af Big Data.

Som en del af topmødet annoncerer IBM en række nye konsulentydelser og software, der forener de nyeste landvindinger inden for prædikativ analyse med styrken i udnyttelsen af tilgængelige informationer – også kaldet Big Data. Disse nye muligheder adresserer beslutningstagerne højest prioriterede udfordringer som finansiel styring, begrænsning af svindel og pleje af den nye generation af kundeforhold.

De nye løsninger, som vi i IBM kalder Smarter Analytics Signature Solutions, er baseret på globale erfaringer fra mere end 20.000 kundeforhold omkring prædikativ analyse, og kombinerer innovativ forskning fra IBM Research med nye prædikative teknologier fra den stribe af virksomheder inden for netop dette felt, som IBM har opkøbt gennem de seneste år.

Læs den globale pressemeddelelse om IBM’s introduktion af nye prædikative services og software, der kan medvirke til at begrænse svindel, styre virksomhedens finanser og hjælpe med at løfte anvendelsen af data op på et højere niveau, så virksomheden kan træffe beslutninger på informeret grundlag. 

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Smarter Planet
Pressemeddelelser med tilknytning til IBM's Smarter Planet initiativ
Software
Information Management (DB2), Arbejdsplads, Portal & Collaboration Software (Lotus), Tivoli, Rational, WebSphere, åbne standarder og open source