Smarter Business Essay Competition @ Copenhagen Business School


Select a topic or year


København, Danmark - 08 mar 2012: En gruppe unge IBM'ere har de sidste måneder haft travlt med at arrangere en Smarter Business Essay Competition for studerende på Copenhagen Business School. Formålet med konkurrencen er at få de studerendes øjne op for IBM og vores Smarter Planet-initiativ og få kommende beslutningstageres bud på, hvordan de ser fremtidens Smarter Business i Danmark.

Konkurrencen sættes i gang i dag kl. 14:00 med et Kick Off Event på CBS, hvor de studerende bl.a. kan høre IBM's innovationchef Anders Quitzau og leverancechef Arne Norheim fortælle om IBM Danmark og Smarter Planet.

Med inspiration fra IBM's Smarter Planet-initiativ opfordres de studerende til i et essay at sætte ord på deres tanker og løsninger til, hvordan man smartere kan gøre forretninger ind i fremtiden. De kan vælge at skrive om de udfordringer og muligheder, de ser inden for en af disse underkategorier af IBM's Smarter Planet-initiativ:

De studerende skal skrive opgaven to og to og aflevere den 29. marts 2012. En jury bestående af blandt andre IBM Danmarks administrerende direktør Lars Mikkelgaard-Jensen, Tom Togsverd (direktør for ITEK, Dansk Industri), Per Holten-Andersen (rektor på CBS) og Gabriela Garza de Linde (lektor på CBS) vil udvælge de tre bedste essays. 1. præmien er et besøg hos IBM i New York, hvor vinderne bl.a. skal besøge IBM's Hawthorne Lab og følge et dagsprogram på IBM-lokationen på Madison, Manhattan. 2. og 3.-præmievinderne får tilbudt en IBM-mentor.

Du kan læse mere om konkurrencen på www.ibm.com/dk/sbec

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Corporate
IBM i Danmark
Education
Smarter Planet
Pressemeddelelser med tilknytning til IBM's Smarter Planet initiativ