IBM og Schultz indgår aftale om drift af ny jobcenterløsning


Select a topic or year


København, Danmark - 09 feb 2012: Schultz har indgået en femårig aftale med IBM om drift af FASIT Jobcenter, Schultz’ nye fagsystem til jobcenteradministration. FASIT giver sagsbehandlere i landets jobcentre en helt ny, digital arbejdsplads, hvor høj faglighed og sikker sagsbehandling kombineres med effektiv IT.

Med aftalen sikrer Schultz, at fagsystemet hviler på en fleksibel og sikker driftsløsning, der takket være moderne teknologi og IBM's datacenter, er forankret i et professionelt set-up.

Driftsleverancen tilgodeser jobcentrenes behov for skalerbarhed, høj tilgængelighed samt sikring af de personfølsomme data, som fagsystemet rummer. Det nye FASIT Jobcenter fagsystem introduceres til markedet i andet halvår 2012, og IBM deltager aktivt i udviklingen og rådgiver om driftsarkitektur.

Mette Kaagaard, Schultz’ administrerende direktør, fortæller om baggrunden for valget af IBM:

”For at kunne realisere de effektiviseringsgevinster på minimum 15 %, som vi med det nye fagsystem vil levere til jobcentrene, er driftssikkerhed og stabilitet afgørende. Derfor stiller vi meget høje krav til vores driftsleverandør. IBM, som globalt leverer driftsydelser til en lang række koncerner og tilbyder et moderne og professionelt drifts-setup, opfylder vores høje krav.”

Schultz udvikler den nye FASIT Jobcenterløsning i sin egen IT-organisation og ser fagsystemet som et naturligt supplement til Schultz’ øvrige løsninger, der omfatter digitale lov- og informationsportaler, selvbetjeningsløsninger og vejledningsværktøjer, der hver måned har flere end 600.000 kommunale, offentlige og private brugere.

”IBM kan med den fleksible og skalerbare On Demand-løsning sikre Schultz det fornødne fundament for et velfungerende og driftssikkert fagsystem, der stiller store krav til såvel tilgængelighed som sikkerhed for at kunne honorere jobcentrenes behov,” fortæller Henrik Bodskov, direktør for IBM’s outsourcing-forretning i Danmark.

Aftalen blev underskrevet i december 2011, og det nye fagsystem FASIT Jobcenter frigives i efteråret 2012.

Relaterede XML-feeds
Emner XML-feeds
Global Technology Services
Government
Services and solutions