Genvej til hovedindhold

Baggrund

Det er IBM’s opfattelse, at vore dages netværksøkonomi har skabt et globalt forretningsmiljø, og at det derfor kræver en forretningsændring. Integrerede, globale økonomier har åbnet for markeder med nye forretningsmuligheder og nye kompetencekilder. Internettet har muliggjort kommunikation og samarbejde på tværs af lande og har ført en ny IT-model med sig, der som forudsætning har en løbende, global kommunikation. I det miljø kan virksomheder fordele arbejde og teknologi, uanset hvor de befinder sig i verden.

IBM samarbejder med sine kunder om at udnytte disse nye forretningsmuligheder og udvikler nye forretningsdesign og nye tekniske arkitekturer, som giver kundernes virksomheder den fleksibilitet, der kræves, for at de kan konkurrere i dette nye miljø. IBM retter også sit blik mod udviklingslandene med deres tocifrede vækst og tilbyder den teknologiske infrastruktur, landene har brug for. Samtidig får IBM fordel af de talentpuljer, landende har, for på den måde at betjene IBM's kunder bedst muligt.

Vores værdier

IBM's værdier ligger bag alt, hvad vi gør, og bag alle de valg, vi som IBM'ere træffer på IBM's vegne. Det fælles værdisæt hjælper os med at træffe beslutninger og med undervejs at profilere vores virksomhed positivt. Men værdisættets virkelige betydning kommer til udtryk, når vi anvender værdierne i vores arbejde og i vores kommunikation med andre og med omverdenen generelt. Vi har som IBM'ere besluttet, at vores handlinger skal styres af disse værdier:

Hvem er vi

Brug linket Mediekontakt i venstre side af skærmbilledet til at komme i kontakt med en ekspert i medierelationer hos IBM. Brug linket nedenfor, hvis du vil i kontakt med andre IBM-medarbejdere.

Andre link