Laat een vertegenwoordiger contact met mij opnemen

Het indienen van dit formulier zullen verzoeken om een IBM Global Financing-vertegenwoordiger contact met u opnemen per telefoon, meestal de volgende werkdag.

De velden die met een sterretje (*) worden aangegeven, dienen te worden ingevuld om de transactie te voltooien; andere velden zijn facultatief. Wilt u ons de verplichte gegevens niet verstrekken, klik dan op de knop "Terug" van uw browser om terug te gaan naar de vorige pagina, of sluit het venster of de browsersessie waarin deze pagina wordt afgebeeld.


Deze gegevens, die op elk moment door u kunnen worden herroepen, kunnen door IBM of een gelieerde onderneming worden gebruikt en worden opgeslagen op een internationale server.

E-mail: Blijf op de hoogte van producten, diensten en andere aanbiedingen van IBM. Als u via e-mail op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u dat aangeven door het onderstaande vakje aan te kruisen.

Andere vormen van communicatie: IBM, gelieerde ondernemingen en andere door IBM geselecteerde organisaties kunnen u op de hoogte houden van producten, diensten en andere aanbiedingen die te maken hebben met IBM. Dit kan op andere manieren dan via e-mail, bijvoorbeeld telefonisch of via de post. Als u niet wilt dat de gegevens die u hier hebt verstrekt, worden gebruikt om u op andere manieren op de hoogte te houden, geef dat dan aan met het volgende vakje.

Door op "Verzenden" te klikken, geeft u aan ermee akkoord te gaan dat IBM uw gegevens verwerkt op de manier die hierboven is aangegeven en die is beschreven in ons Privacybeleid.

Link naar Privacyverklaring.