Customer Centre

Naarmate het normaler wordt dat responsieve besluitvorming deel uitmaakt van uw processen, wordt het ook belangrijker om actie te ondernemen op basis van de beslissingen die u neemt. IBM Global Financing biedt u een veilige online tool voor leasemanagement, waarmee u alle aspecten van uw geleasede assets wereldwijd kunt volgen en beheren. Zo kunt u efficiënter in actie komen.

Met Customer Centre kunt u uw leaseportfolio op een productieve manier beheren, gedurende de volledige levenscyclus van uw assets. We bieden krachtige, gebruiksvriendelijke functies en mogelijkheden die kostenbesparend werken. U bent namelijk minder tijd kwijt bent aan administratie. U hebt alle mogelijkheden om snel te handelen en om uw IT-assets snel en nauwkeurig te traceren en te beheren.

Zo maakt u een account voor Customer Centre

Als u op dit moment iets leaset van IBM Global Financing, kunt u op elk gewenst moment een Customer Centre-account maken door contact op te nemen met uw IBM-vertegenwoordiger.

Hebt u al een account?

Mogelijkheden van Customer Centre

Customer Centre bestaat uit drie modules — leveringsbevestiging, leasemanagement en end-of-lease. Alle informatie over uw assets is overzichtelijk samengebracht in één handige tool. De modules kunnen afzonderlijk worden gebruikt, of in een combinatie die u prettig vindt:

Leveringsbevestiging

Elektronisch beheer van uw leveringsdocumenten. U kunt uw documenten aanvaarden, ondertekenen, bewerken, controleren, ter ondertekening verzenden, aanpassen en downloaden. Op dit moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Leasemanagement

Beheer van uw gefinancierde assets tijdens de lease. Maak een schatting van de verwachte betalingen. Stel rapporten van gefinancierde items samen en maak die rapporten op maat. Voer zoekopdrachten uit op asset- en factuurrapporten. Beheer al uw geleasete assets over de hele wereld.

End-of-lease management

Het regelen van het einde van de lease kan net zo eenvoudig zijn als het regelen van het begin ervan. Bekijk uw end-of-lease-opties, stel maatwerk end-of-lease-rapporten samen om afgewogen beslissingen te nemen, en voer die beslissingen op elektronische wijze uit. Op dit moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Duitsland.

Ontdek hoe Customer Centre werkt

Customer Centre beschikt over een volledig spectrum aan krachtige functies voor leasemanagement. In de onderstaande video's worden die functies duidelijk gedemonstreerd.

Is de Macromedia Flash Player niet geïnstalleerd? Download hem dan.

Hoeft u alleen het einde van de lease te regelen?

Als u geen behoefte hebt aan alle functies van het Customer Centre, is er het IBM End of Lease Centre. Dit voorziet in een zelfservice en geautomatiseerd proces voor end-of-lease-berichten en voor het doorgeven van uw beslissingen ter zake.

Log in bij het IBM End of Lease Centre als gast of als geregistreerde gebruiker met behulp van een toegangsnummer.

Learning Series - IBM End of Lease Centre