Financiering van IBM Cloud

Cloud computing kan uw bedrijf zodanig transformeren dat er nieuwe groeimogelijkheden ontstaan, dat de levering van nieuwe producten en diensten in een stroomversnelling komt en dat de IT-kosten afnemen.

Het op afroep verlenen van toegang tot computerresources — alles van applicaties tot complete datacenters — maakt snellere innovatie mogelijk en leidt tot duidelijke verbeteringen in de klantervaring, de beveiliging en de besluitvorming.

De hybride, open en veilige cloudoplossingen van IBM geven u de beschikking over een set krachtige tools waarmee u niet alleen bedrijfskansen kunt creëren en nieuwe strategieën kunt uitvoeren, maar zelfs de IT-kosten kunt verlagen.

De drijvende kracht achter innovatie

Cloud computing heeft ervoor gezorgd dat mensen op een heel andere manier zijn gaan werken, waardoor de innovatie wereldwijd ongeremd kon toenemen. Maar om IBM Cloud in uw organisatie te laten werken, moet u een beroep kunnen doen op flexibele financieringsoplossingen. Daarmee kunt u de projectkosten afstemmen op de verwachte voordelen. U kunt geld besparen om te investeren in andere initiatieven. En u kunt capaciteit toevoegen om uw cloudinfrastructuur te laten groeien. IBM levert cloudplatforms die de drijvende kracht vormen achter de groei van multinationals. Daarnaast bieden we een reeks financieringsopties aan waarmee ook u kunt profiteren van deze belangrijke innovaties.

IBM Global Financing biedt hulp

Doe een beroep op onze ruime ervaring met het financieren van technologie. Wij kunnen een oplossing samenstellen die gestalte geeft aan uw visie op de implementatie van cloud services. Ons cloudfinancieringsportfolio bestaat uit een volledige set financieringsopties waarmee we tegemoet kunnen komen aan de bestaande en toekomstige financiële eisen van uw organisatie.

Betaalbare en flexibele financieringsopties

IBM Global Financing kan u helpen bij de bouw van nagenoeg elke cloudinfrastructuur. Wij financieren services, software, oplossingen en productie op een manier die uw uw aanloopkosten tot een minimum beperken en die uw cashflow optimaliseren. Sterker nog: door uw cloudinfrastructuur te laten financieren via Fair Market Value lease, kunt u tot 12 procent besparen ten opzichte van rechtstreekse aankoop.1

Doe een beroep op het volledige cloudfinancieringsportfolio van IBM Global Financing en beperk uw aanloopkosten tot een absoluut minimum. Profiteer tegelijkertijd van een maximale flexibiliteit als het gaat om zowel uw onmiddellijke als uw toekomstige financiële behoeften.

Met onze volledige set financieringsopties kunnen we u op verschillende manieren helpen:

Minder investeringskosten

Met leningen tegen 0% rente en voordelige leases en leningen voor hardware, software en services, kunt u uw volledige infrastructuur laten financieren tegen één betaalbaar maandbedrag. U houdt geld over voor andere strategische initiatieven.

Eenvoudige migratie vanaf andere platforms

IBM Global Asset Recovery Services zorgt voor de veilige disposal van oude apparatuur, conform de geldende milieuwetgeving.

Betere afstemming van kosten op verwachte voordelen

IBM Project Financing™ biedt een geïntegreerd "all-inclusive" financieel pakket op maat: één partij die de financiering van uw complete portfolio aan IBM-oplossingen en -services voor zijn rekening neemt.

Maximale flexibiliteit

Profiteer van de mogelijkheid om hardware te leasen wanneer de capaciteit van uw cloudinfrastructuur moet worden uitgebreid.

Kijk hoe wij u kunnen helpen bij het financieren van uw visie