IBM Business Partners

IBM Business Partners die IBM Global Financing gebruiken om hun klanten meer mogelijkheden te bieden, verschaffen zichzelf een merkbaar voordeel in het verkoopproces. Dankzij onze financiering kunnen uw klanten hun budgettaire en kostentechnische knelpunten namelijk te boven komen, zodat uw oplossingen aantrekkelijker worden en uw verkoopprocessen effectiever.

Om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, kan IBM Global Financing de financiering verzorgen voor de volledige IT-lifecycle van uw klanten. Het gaat hierbij om leases, leningen, tweedehands apparatuur en end-of-life asset management. U kunt uw klanten dus een volledige reeks financieringsoplossingen aanbieden.

Als extra voordeel verschaffen we gekwalificeerde partners ook het werkkapitaal om hun eigen dagelijkse bedrijfsvoering of de groei van hun bedrijf te financieren.

[IBM Global Financing] stelt OnX in staat om de marges op peil te houden, zodat we de klant de beste deal kunnen aanbieden zonder onze feitelijke winstmarge aan te tasten.

— Michelina Di Sibio, manager Financial Solutions, OnX Enterprise Solutions

Hoe IBM Global Financing kan helpen bij de groei van uw bedrijf

Partnerfinanciering

Commercial Financing

Met onze programma's voor commercial financing kunt u de kaspositie van uw bedrijf verbeteren en kunt u uw kredietcapaciteit vergroten.

Voorraadfinanciering

Gebruik financiering om uw voorraadvolume te vergroten, zodat uw verkopers pieken in het aantal orders kunnen opvangen. We helpen fabrikanten en groothandelaren bij het vergroten van het volume aan producten dat via wederverkopers kan worden verkocht. Bovendien zorgen we ervoor dat de druk om leveranciers onder standaardvoorwaarden te betalen, gedeeltelijk wegvalt. Dit alles betekent dat de cashflow toeneemt en dat het volledige distributiekanaal kan worden uitgebreid.

Financiering van openstaande vorderingen

Vergroot uw cashflow door geld te lenen met als onderpand bijvoorbeeld vorderingen of voorraad. Wij bieden onder meer leningen en kredietlijnen aan die worden geborgd door beschikbare onderpanden, zodat gekwalificeerde IBM Business Partners zich kunnen verzekeren van het werkkapitaal dat verdere groei mogelijk moet maken.

Leveranciersfinanciering

IBM Global Financing kan een complexe multi-vendor oplossing financieren onder één overzichtelijk contract.

We zijn strategische allianties aangegaan met verschillende IT-fabrikanten en -leveranciers. Samen leveren we een keur aan maatwerk oplossingen voor financiering en lifecycle management. Oplossingen die we ook beschikbaar kunnen stellen aan onze klanten en business partners.

IBM Global Financing is allianties aangegaan met:

  • Dassault Systemes
  • Juniper Networks
  • Ricoh InfoPrint
  • Samsung Electronics
  • SAP
  • Toshiba Global Commerce Solutions

Aan de slag met IBM Global Financing

Vergroot de koopkracht van uw klanten. Als IBM Business Partner kunnen ook uw klanten profiteren van de oplossingen van IBM Global Financing.

Bereken uw potentiële besparingen

Snelle financieringscalculator

Vraag een financieringsofferte voor uw klant aan. Na goedkeuring bestaat het proces uit slechts één stap. Wij zenden u de offerte en het contract rechtstreeks toe, zodat u het meteen kunt doorgeven aan uw klant.

Vraag een prijsopgave voor uw klant aan

Calculator voor Nederland

Vraag een financieringsofferte voor uw bedrijf aan. U hoeft alleen enkele reeds bij u bekende gegevens over uw aankoop in te vullen. Vanaf dat punt nemen wij het over.

Vraag een prijsopgave voor uw bedrijf aan