Kontakt upitnik

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna za ovu transakciju; ostala polja nisu obavezna. Ukoliko nam ne želite dati tražene informacije molimo Vas upotrijebite tipku 'Back' u vašem pregledniku i vratite se na prethodnu stranicu ili zatvorite prozor ili sesiju preglednika (browser session) koja prikazuje ovu stranicu.


Ovi podaci, koje u svakom trenutku možete povući (poništiti), mogu biti od strane IBM-a ili njegovog povezanog društva pohranjeni na međunarodni poslužitelj (server) te korišteni od strane IBM-a ili povezanog društva.

E-pošta: Budite informirani o IBM proizvodima, uslugama i drugim ponudama! Ukoliko želite primati obavijesti e-poštom, molimo označite donju kućicu.

Druga sredstva komunikacije: IBM ili povezano društvo ili odabrane organizacije vas mogu informirati o IBM proizvodima, uslugama i drugim ponudama i putem drugih sredstava komunikacije,a ne samo e-poštom, na primjer, telefonom ili običnom poštom. Ukoliko ne želite da podatke koje ste ovdje naveli koristimo da vas informiramo na putem drugih sredstava komunikacije, molimo označite donju kućicu.

"submit", slažete se da IBM može obraditi vaše podatke na prethodno naveden način kao i u skladu sa našim Mjerama vezanim uz povjerljivost (Privacy policy).Veza (link) na izjavu o povjerljivosti izjavu o povjerljivosti.