Modrejše računalništvo za modrejši planet

IBM zEnterprise EC12

Lestvica zmogljivosti. Operativna analitika.
Ultimativna zaščita.


Tvitajte #zEC12

Na modrejšem planetu so procesi, ki se vrtijo okoli informacij, v velikem porastu. Da bi obvladovali ogromne količine podatkov, potrebujete hitro, varno in razpoložljivo infrastrukturo IT-ja, ki vam bo pomagala na naslednje načine:

  IBM zEnterprise® EC12:
Varnostni oblak za podatke, omogoča podjetju izboljšanje storitev za njihove stranke
Mainframe računalniki so vedno bili vodilna platforma v industriji IT-ja za obdelovanje transakcij. Konsolidirano, varno gostenje podatkov in podpora za aplikacije za celotno podjetje. IBM s sistemom zEnterprise (zEC12) razširja platformo mainframe računalnika ter s tem velikim podjetjem pomaga pri ponovnem oblikovanju izkušenj njihovih strank preko računalništva, ki se vrsti okoli informacij.


Spletni prenos najave

Poslušajte razpravo vodilnih in strokovnjakov v družbi IBM o naslednji generaciji sistemov zEnterprise

Prednosti sistema zEnterprise

Spoznajte več o tem, kakšno vrednost predstavlja sistem IBM zEnterprise EC12 za vaše podjetje

Naznanilo IBM zEnterprise EC12 in sorodnih ponudb je oblikovano, da vam pomaga zagotoviti zahtevam informacijsko-centričnega IT-ja s tremi ključnimi zmožnostmi: merilno učinkovitostjo, operativno analitiko in najvišjo varnostjo.

Razširljiva učinkovitost

S 50 odstotki več skupne kapacitete od predhodnika lahko konsolidirate na tisoče distribucijskih sistemov v enega samega zEnterprize EC12 in dramatično izboljšate učinek oblaka.

Prednosti: zmanjšajte potrebno kvadraturo, stroške za energijo in programsko opremo ter povečajte učinkovitost osebja IT-ja.

Operativna analitika

IBM DB2 pospeševalnik analitike (IDAA), ki opravlja analitiko na platformi Sistem z, ponuja do 2000 krat hitrejše odzivne čase povpraševanja. Z uporabo integrirane analitike in novih, naprednih samoučečih zmožnosti IBM zAware-ja, lahko z lahkoto odkrijete anomalije, da preprečite izpade.

Ugodnosti: Dobite vpoglede v realnem času in se odločite na osnovi dejstev, da bi napovedali izide in zmanjšali tveganja. Zagotovite nepretrgano dostopnost in višje stopnje podpore s tem, da zmanjšate čas za določitev problemov in dragih izpadov.

Ultimativna zaščita

Z visokohitrostno kriptografijo, integrirano v strojno opremo, odporno proti okvaram, lahko zaščitite kritične podatke in poslujete z najvišjo stopnjo integritete in zaupanja.

Ugodnosti: Zaščitite občutljive podatke pri počitku ali v letu in zmanjšajte tveganje vrzeli, kar je kritična zmožnost v dobi interneta in mobilnih transakcij.

Potrebujete pomoč?

Strojna oprema

IBM ponuja vrhunsko IBM-ovo tehnologijo mainframe računalnikov, da bi se današnja podjetja lahko hitro in z izredno prilagodljivostjo odzivala na pogoje poslovanja, ki se neprestano spreminjajo. Mainframe računalniki IBM od avtomatizacije do naprednih virtualizacijskih tehnologij in odprtih industrijskih standardov pomagajo pri nudenju konkurenčnih prednosti za podjetja, ki prispevajo in uspevajo na modrejšem planetu.

Operacijski sistemi

Strežnike IBM System z podpira veliko operacijskih sistemov, kot so z/OS, z/VSE, z/TPF, Linux na System z in hipervizor z/VM.

Rešitve

IBM-ova tehnologija, rešitve in strokovno znanje na panožnem področju vam pomagajo najti visoko konkurenčnost, združeno z boljšim razumevanjem vaših strank. Naše rešitve za System z združujejo osnovo IBM-ove strojne opreme, programske opreme in vmesne opreme s prožnimi možnostmi financiranja, da vam pomagajo pri soočanju in premagovanju poslovnih izzivov v zahtevah sodobnega sveta. IBM vam lahko pomaga, da razvijete pogled, v katerem je stranka v središču, z dobavo prave rešitve in pravih izdelkov.

 • Nova IBM-ova programska oprema za zEC12

  Raziščite več kot 30 novih in izboljšanih proizvodov programske opreme zEnterprisa

 • Panožne rešitve za sisteme zEnterprise

  Rešitve na stopnji podjetja za zdravstveno oskrbo, zavarovanje, bančništvo in državno upravo.

zEC12 analitični dokumenti

Clabby Analytics: "The IBM zEnterprise EC12: A Technology/Strategy Review" (PDF, 403KB)

Industrijski analitik Joe Clabby pogleda v novi IBM zEnterprise EC12 s perspektiv tehnologije, strategije in cenitve.

IBM zEnterprise EC12 servers Deliver Near-Flawless Reability, Security (PDF, 251KB)

ITIC poroča, da eC12 uporabnikom zagotavlja procesno moč, izvršitev in skorajda brezhibno zanesljivost in varnost, ki sta potrebni za najbolj zahtevna opravila.

Dodatni analitični dokumenti

Dogodki in spletni prenosi

V novicah

Kaj ISV-ji menijo o

 • IBM zEnterprise EC12

  Oglejte si mnenja različnih ISV-jev,
  ki hvalijo prednosti sistema zEC12

 • RedBooks

  Napoved novih knjig Redbooks za sistem IBM zEnterprise EC12

Več zEC12 analitičnih dokumentov

Ptak, Noel & Associates, "IBM’s Latest Mainframe, Another Winner" (PDF, 221KB)
To poročilo IDC-ja obravnava IBM zAware, ključno lastnost zEnterprise EC12, ki analizira sporočila internega sistema, da bi identificiral nenavadno obnašanje sistema.

The Clipper Group: The IBM zEnterprise EC12 — Bigger, Better, Faster (PDF, 1MB)
Clipper Group predstavi, kako IBM zEC12 prinaša nove zmožnosti za nova opravila in nadaljuje z evolucijo hibridnega računalniškega sistema zEnterprise.

IDC: "IBM zAware uses Predictive Analytics and Big Data technology to manage z/OS Workloads" (PDF, 124KB)
To poročilo IDC-ja obravnava IBM zAware, ključno lastnost zEnterprise EC12, ki analizira sporočila internega sistema, da bi identificiral nenavadno obnašanje sistema.

Pund-IT Research: "IBM’s zEC12 as a Foundation for Smart, Enterprise-Class Computing" (PDF, 283KB)
Ta Pund-IT raziskovalni dokument pogleda v prednosti zEC12 v izvrševanju, skalabilnosti, varnosti, oblaku in hibridnem računanju, ki ustvarjajo idealno platformo za podjetniško računanje.

MacFarland Consulting: "What the IBM zEnterprise EC12 Brings to Business Operations" (PDF, 594KB)
To poročilo MacFarland Consulting-a preglejuje kako nove zmožnosti zEC12 podpirajo poslovne operacije velikega podjetja.

The Clipper Group: "The zEnterprise Hybrid Model — Where Goest Thou?" (PDF, 840KB)
Ta dokument skupine Clipper Group prikaže kako zEnterprise EC12 razširja hibridne zmožnosti zEnterprisa.