System x

Varen. Učinkovit. Zanesljiv.

Pregled portfelja produktov System x


Strežniki za namestitev v stolp

Strežniki vstopnega razreda, ki omogočajo preprosto namestitev in upravljanje. Popolna rešitev za manjše pisarne in oddaljena okolja.


Poslovni strežniki

Novi strežniki Lenovo X6 ponujajo izjemne zmogljivosti obdelave velikih obsegov podatkov, analitike, dela v oblaku ter opravljanja nalog v zvezi s podatkovnimi bazami in načrtovanjem virov.


Strežniki za namestitev na stojala

Prilagodljivi in zmogljivi strežniki s številnimi možnostmi hranjenja podatkov za aplikacije, ki obdelujejo velike količine podatkov.


Sistemi visoke gostote

Zmogljivi razširljivi sistemi za delovne obremenitve tehničnih računskih nalog, razporeditev v mrežo in obširne infrastrukture oblaka.


BladeCenter

Integrirano okolje rezinskih strežnikov ter možnosti shranjevanja, upravljanja in omreženja, namenjenih zmanjševanju kompleksnosti.


Flex System

Poglejte onkraj rezin z brezkompromisno strukturo, ki ponuja maksimalno prilagodljivost in napredno upravljanje sistemov za vse vrste podjetij.

Strežniki System x za namestitev na stojala ali v stolp

Načrtovani za ključne poslovne rešitve.

System x: Vsi izdelki

Odkrijte novi System x:
Zdaj del produktov Lenovo

Stopite v stik z družbo Lenovo

Družba Lenovo je prevzela IBM-ove sisteme x86

Ti IBM-ovi izdelki x86 so zdaj v ZDA in drugih državah izdelki družbe Lenovo. IBM bo na spletnem mestu ibm.com gostil vsebino, povezano s sistemi x86, dokler ne bo ta preseljena na spletna mesta družbe Lenovo. Med prehodom si sklice na IBM, povezane z izdelki, ki bodo prešli pod družbo Lenovo, razlagajte kot sklice na družbo Lenovo.

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Videoposnetki

#1

Nova opredelitev arhitekture x86

S sistemom System x boljšo prihodnost ustvarite hitreje

Portfelj sistemov System x M5

Oglejte si kratek pregled najnovejših strežnikov System x.