IBM System x

Preoblikovana pričakovanja

Zagotovite si tekoče poslovanje

IBM-ovi strežniki X6: hitri, prilagodljivi, zanesljivi.

Do 100-odstotno povečanje zmogljivosti z nižjimi stroški pridobitve.

IBM X6 – nižji skupni stroški lastništva

Vzemite si pol minute za tri vprašanja in prihranite s prehodom na X6.

System x: vsebina ponudbe

V žarišču

Ste vedeli ...

Spoznajte strokovnjake

Skupnost spregovori

"IBM-ova nova generacija izdelkov s tehnologijo EXA – X6 – je edinstvena. V družbi JN Data pričakujemo, da bomo do 2-krat izboljšali hitrost konsolidacije in izboljšali zmogljivost navideznega računalnika z izkoriščanjem te nove platforme. Poleg tega z zanimanjem raziskujemo dodatne prednosti novih naprav Flash DIMM v našem okolju VMware."

– Søren Vestergaard Sørensen,
vodja oddelka, JN Data

"IBM’s Enterprise X-Architecture se je vedno razvijala na načine, s katerimi se dopolnjevala z rešitvami Intel’s Xeon in je naročnikom pomagala maksimizirati zmogljivost in vrednost njihovih velikih naložb v IT. Najnovejša generacija EXA, IBM X6, te sinergije potiska naprej in še bolj koristi ter bo gotovo pomagala zagotoviti nadaljnji vodilni položaj rešitev sistema x’."

– Charles King, Pund-IT

"Arhitektura IBM-ovega X6 predstavlja velik korak naprej za sisteme x86. Z zelo razširjenim pomnilnikom lahko od zdaj naprej strežniki x86 izzovejo druge visoko pomnilne strežnike na trgih znotraj-pomnilniškega računalništva z intenzivno uporabo podatkovnih baz."

– Joe Clabby, Clabby Analytics

"Naša rešitev IBM-ovih sistemov za SAP HANA on IBM System x strankam zagotavlja izredno zmogljivost in visoko razpoložljivo storitev, ki jo potrebujejo za doseganje svojih poslovnih ciljev."

– dr. Luke Winckelmann, vodilni strokovnjak in vodja oddelka za naročniške storitve SAP HANA, itelligence AG

"IBM SmartCloud Entry, ki se izvaja v strežniku System x, omogoča uporabo vseh ‘potrebnih funkcij’ za zasebna okolja v oblaku," pravi Karaca. "Uvedba te rešitve je cenovno precej ugodna, saj se namesti zelo hitro in je takoj na voljo za uporabo. Poleg tega lahko preprosto razširite okolje in po potrebi omogočite njegov razvoj z dodajanjem novih strežnikov."

- Mehmet Selçuk Karaca, svetovalec, Türk Telekom

"S konfiguriranjem naših strežnikov System x3850 in pomnilnikov XIV kot zasebnega oblaka s tehnologijo VMware lahko hitro razvijemo aplikacije za podporo alternativnim dostavnim kanalom, kot so mobilne in internetne bančne storitve, ki jih potrebujemo za zagotovitev večje konkurenčnosti ter pridobitev novih strank."

– Tunç Bergsan, CIO, Anadolubank

"Zahvaljujoč strežniku IBM System x3690 X5, ki omogoča delovanje našega zasebnega oblaka, smo delovanje naše platforme ERP povečali za 80 odstotkov v primerjavi s prejšnjo infrastrukturo, kar nam omogoča ponujanje transparentnih storitev zaračunavanja za bistveno večjo bazo strank."

- Jens Stougaard Frederiksen, vodja IT, Verdo A/S

"S strežniki System x smo zmanjšali naše tekoče stroške strojne opreme in omrežnih storitev za okoli 50 %, poleg tega zdaj uporabljamo veliko zmogljivejšo in bolj prilagodljivo platformo, na podlagi katere lahko razvijamo naše poslovanje v prihodnje."

– Damir Mujic, ustanovitelj in generalni direktor, Avalon

"Z uvedbo virtualiziranega strežniškega okolja IBM System x smo prihranili sredstva na številnih področjih ... Z manjšim številom fizičnih strežnikov so stroški licenciranja programske opreme občutno nižji, prihranili pa smo tudi denar na področju skrbništva in porabe energije."

– Marcello Fonseca Ribeiro, direktor oddelka za IT in telekomunikacije, Start Química

Phil Horwitz

Sistemi, optimizirani za delovne obremenitve, in tehnično upravljanje velikih podatkov na podlagi tehnologije IBM System x

Drugi načini za stik s Philom:

Phil priporoča tudi:

Kevin Murray

Vodja trženja strežnikov x86 po celem svetu

Kevin je odgovoren za programe trženja za System x in BladeCenter po celem svetu. Kevin ima uspešno zgodovino na področju trženja informacijske tehnologije in upravljanja poslovnih področij z več kot 15 leti izkušenj pri delu s strežniki, omrežji in shrambami ter z izobraževanjem na področju informacijske tehnologije.

Strokovno področje

Strežniki in omrežne storitve x86, vključno s strežniki System x in BladeCenter

Drugi načini za stik s Kevinom:

Kevin priporoča tudi:

Dave Willoughby

Višji član tehničnega oddelka za rešitve, optimizirane za delovne obremenitve, na podlagi tehnologije IBM System x

Drugi načini za stik z Daveom:

Dave priporoča tudi:

Randall Lundin

Trženje izdelkov po celem svetu, vrhunski izdelki System x

Randall Lundin Randy upravlja IBM-ove strežnike x86 WW s štirimi vtičnicami na področju upravljanja in trženja izdelkov. Omogoča podporo za obstoječe strežnike s štirimi vtičnicami, potrebno za zagotavljanje tržne uspešnosti. Poleg tega določa in vodi oblikovanje bodočih ponudb na področju strani z zemljevidom.

Stik z Randyjem:

Potrebujete pomoč?

Spletni nakup

Videoposnetki

Pregled portfelja IBM X6

Odkrijte, kako strežniki IBM X6 zagotavljajo inovativnost za poslovno prednost.

Shramba s pomnilniškimi kanali IBM eXFlash

Zagotovljena najmanjša zakasnitev zapisovanja katere koli naprave Flash

Intel in IBM X6

Shannon Poulin iz podjetja Intel spregovori o zgodovini skupnih inovacij, ki dosledno zagotavljajo najboljšo infrastrukturo podatkovnega centra.

VMware in IBM X6

Sanjay Katyal iz podjetja VMware razpravlja o tem, kako tehnologiji IBM X6 in VMware skupaj zagotavljata navidezno infrastrukturo poslovnega razreda.

SAP in IBM X6

Kyle Garman iz podjetja SAP spregovori o tehnologiji X6 ter o tem, kako IBM in SAP skupaj zagotavljata najboljše rešitve.

IBM X6: Hitrost. Prožnost. Odpornost.

V tej animaciji si oglejte hiter pregled tehnologije IBM X6.

Dogodki in spletne oddaje

Ostanite povezani z IBM System x

Sorodne povezave