IBM Storage

Ali veste, kaj iščete?

Rešitve za shranjevanje podatkov

Podatki: temelj kognitivnega podjetništva

Svet je preplavljen s podatki. Lahko so strukturirani ali nestrukturirani, ustvarjeni interno ali iz drugih virov, shranjeni v podatkovnem središču ali v oblaku - podatki so temelj kognitivnega podjetništva. Kognitivno podjetništvo izkorišča ogromno količino podatkov, da odkrije vzorce in uresničuje prelomne ideje ter s tem zvišuje strokovnost, skrajšuje razvojno pot izdelka ter izboljšuje procese in odločanje.

Za kognitivno podjetništvo je potrebno zbiranje in upravljanje pravih podatkov. Rešitve IBM Storage omogočajo podatkovno infrastrukturo, ki je potrebna za učinkovito zajemanje, zagotavljanje, upravljanje in varovanje podatkov z izredno zmogljivostjo in gospodarnostjo. Optimizacija shranjevanja podatkov z IBM-ovimi rešitvami vašemu podjetju omogoča dostop do pravih podatkov ob pravem času in zagotavlja podatkovni temelj, na katerem se bo vaša organizacija samozavestno povzpela v dobo kognitivnega računalništva.

Poenostavljeno zagotavljanje podatkov

Novosti

Razširjene rešitve IBM Cleversafe

Varno shranjevanje predmetov Cleversafe za IBM Spectrum Protect

Strokovnjaki za IBM Storage na zahtevo

Pridružite se nam pri informativnih srečanjih o novostih na področju shranjevanja podatkov

Digitalni videonadzor

IBM Storage organizacijam pomaga pri shranjevanju, upravljanju in varovanju vedno večjega števila videonadzornih posnetkov

Tehnična skupnost za rešitve za shranjevanje podatkov

Lahko se povežete s strokovnjaki za shranjevanje podatkov, se od njih učite in delite informacije

Pomoč vodilnim na področju IT-ja pri osvajanju hibridnega oblaka

Postanite zaupanja vreden ponudnik storitev

Nova tehnologija, nova miselnost

Poročilo raziskovalne organizacije IBM Institute for Business Value (IBV) raziskuje učinek digitalnega gospodarstva na vodilne na področju IT-ja in infrastrukturo

Ostanite povezani

Preverite novosti na področju shranjevanja podatkov

Pridružite se nam na dogodkihSpoznajte strokovnjake


Woody Hutsell

Manager, FlashSystem Portfolio Strategy & Enablement

Woody Hutsell pri IBM-u prispeva več kot 20 let izkušenj na področju IT-ja. Pred zaposlitvijo pri IBM-u je bil pri podjetju Fusion-io na mestu višjega direktorja za upravljanje izdelkov, odgovoren za programske naprave. 10 let je preživel pri podjetju Texas Memory Systems, kjer je na koncu zasedal mesto predsednika in člana odbora. Prav tako je osem let delal pri podjetju Deloitte Consulting, kjer je imel različne vloge svetovalca za IT. Na Univerzi v Teksasu je pridobil magisterij MBA iz informacijske tehnologije.


Načini za povezavo s tem strokovnjakom


Richard Swain

Mid-Atlantic Storage Team Lead Engineer

Richard Swain se pri IBM-u ukvarja s promocijo tehnologije NAS. Vedno pomaga pri usklajevanju tehnologij s prihodnjimi potrebami, in sicer vse od dela s strankami do predstavitev. 14 let že dela na področju IT-ja in v tem času je spoznal vsak način dela od uporabe omrežij do baz podatkov, razvoja aplikacij in upravljanja. Trenutno se ukvarja s promocijo izdelka SONAS in delom na področju raziskovalnega centra Research Triangle Park na mestu inženirja sistemov za shranjevanje.

Spletni dnevnik: The Storage Tank

Richard Swain objavlja prispevke v svojem spletnem dnevniku The Storage Tank, ki je neodvisni spletni dnevnik o izdelkih za shranjevanje za mala/srednje velika podjetja in velika podjetja. Pri odločitvi, kakšno vrsto shranjevanja bi morali uvesti v svojem okolju, je na voljo veliko možnosti. V večini primerov so deli enaki, a delujejo na podlagi načina medsebojne povezave in programske opreme.


Načini za povezavo s tem strokovnjakom


Tony Pearson

Master Inventor and Senior Consulting IT Specialist

Tony Pearson je glavni izumitelj in višji strokovnjak za IT za linijo izdelkov IBM System Storage pri IBM-ovem izvršilnem centru za napotke (US) v Tucsonu v Arizoni in sodelavec pri IBM-ovem središču za vire DeveloperWorks. Leta 2011 je praznoval svojo 25. obletnico sodelovanja pri IBM Storage, prav na dan IBM-ove stoletnice . Je avtor zbirke knjig o storitvah System Storage z naslovom Inside System Storage.


Spletni dnevnik: Inside System Storage

Ta spletni dnevnik je namenjen odprti izmenjavi idej, povezanih s shranjevanjem in omrežno strojno opremo, programsko opremo in storitvami za shranjevanje podatkov.


Načini za povezavo s tem strokovnjakom


Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl je vodja za tehnične strategije in trženje zmogljivosti za oddelek IBM Systems and Technology Group in že več kot 25 let dela na področju zmogljivosti sistemov.


Spletni dnevnik – benchmarkingblog

Ta blog je namenjen odprti izmenjavi idej v povezavi z zmogljivostjo sistema in primerjalnimi testi. Najdete jo lahko tudi v spletnem dnevniku IBM developerWorks - Benchmarking and systems performance


Drugi načini povezave s to strokovnjakinjo


Priporoča tudi


Brian Sherman

Distinguished Engineer – Americas Storage ATS

Brian Sherman je priznani inženir pri IBM-u. Kot strokovnjak za IT ima več kot 27 let izkušenj, IBM-u pa se je pridružil leta 1985, ko je diplomiral na Univerzi McMaster iz matematike in računalništva. Delal je neposredno s strankami v različnih vlogah na področju shranjevanja podatkov, pokrival pa je podporo 2. stopnje za programsko opremo, implementacijske storitve, sistemsko inženirstvo in napredno tehnično podporo. Ima široko znanje o novostih v industriji, povezanih s shranjevanjem podatkov, in o novih tehnologijah. Trenutno v severni, srednji in južni Ameriki zagotavlja tehnično prodajo, podporo in konkurenčnost strojne in programske opreme za sisteme shranjevanja kot del organizacije enot rastočega tržišča (GMU) in napredne tehnične podpore ameriških celin (ATS). Poleg tega pa razvija in zagotavlja svetovno tehnično izobraževanje o novih izdelkih strojne in programske opreme za sisteme shranjevanja podatkov in sodeluje pri več ekipah za razvoj izdelkov za shranjevanje podatkov. Je avtor več informativnih dokumentov dobrih praks na področju shranjevanja podatkov in je redni sodelavec pri delih IBM Redbooks.


Načini za povezavo s tem strokovnjakom