Poenostavljena virtualizacija
in postavitev oblaka

Strežniki in rešitve IBM System x

Računalništvo v oblaku in virtualizacija vam lahko zelo pomagata pri izboljšanju produktivnosti in ravni storitev v vašem okolju IT. Toda opredelitev, postavitev in upravljanje teh rešitev je lahko zapletena naloga. Podjetja, ki beležijo rast, potrebujejo preverjeno in preizkušeno rešitev, ki je konfigurirana za njihove potrebe in cenovno dostopna.

Strežniki IBM® System x® M4 Express®, ki delujejo z najnovejšimi procesorji Intel® Xeon®, omogočajo učinkovito delovanje, pomnilniške storitve in omrežne zmogljivosti za obvladovanje virtualiziranih delovnih obremenitev. Ker so združeni z vnaprej preizkušenimi IBM rešitvami virtualizacije in oblaka, lahko s temi strežniki poenostavite in pospešite postavitev.

IBM-ov nedavni, doslej še nezabeležen mejnik virtualizacije x86 TPC-C z doslej najnižjimi stroški transakcije dokazuje, da so te rešitve smotrne in stroškovno učinkovite. Robusten portfelj rešitev oblaka in virtualizacije je podprt tudi s strokovnim znanjem poslovnih partnerjev družbe IBM, ki lahko zagotovijo prave rešitve, ki bodo najbolje ustrezale vašim poslovnim potrebam. Pri svojih poslovnih partnerjih povprašajte po naslednjih rešitvah:

IBM-ove rešitve oblaka

IBM-ove rešitve za virtualno infrastrukturo namizja

IBM System x3250 M5

Številka: 5458E1G

Cena: 705 EUR + DDV*

IBM System x3500 M4 Express

Številka: 7383E8G

Cena: 1.175 EUR + DDV*

IBM System x3100 M4 Express

Številka: 2582KFG

Cena: 646 EUR + DDV*

  • Kontaktirajte IBM-ove prodajne predstavnike in pomagali vam bodo, da se povežete s pravim IBM Poslovnim partnerjem: 01 3208 841


Potrebujete pomoč?

Ne veste, kaj izbirati? Pomagajte si z IBM-ovim konfiguratorjem

Ne spreglejte

Oglejte si ostale Express produkte ter si zagotovite ugodnosti, ki jih prinašajo naše posebne ponudbe.

System x3650 M4

IBM System x3650 M4. Accelerate your business

Oglejte si video predstavitev strežnika