IBM System x

Omdefinierade förväntningar

IBM System x. Omdefinierade förväntningar


IBM utökar partnerskap med Lenovo.

Driv verksamheten framåt

IBM System x x86-servrar har stöd för Microsoft Windows, Linux och virtualisering. System x-servrar är intelligenta system som är utformade för att minska kostnaderna och komplexiteten. Håll igång dina applikationer och maximera din budget med x86-servrar från IBM System x.
Mer information (US).

IBM X6-servrar: Snabba. Flexibla. Motståndskraftiga.

Prestandaökning på upp till 100 % till lägre anskaffningskostnad.

IBM X6 och SAP HANA | 20:e mars

x86

Få reda på varför IBM X6-servrar + SAP HANA är en av branschens bästa analyslösningar.

System x: Vad vi kan erbjuda

Höjdpunkter

Visste du att ...

Möt experterna

Gemenskapen talar

"Nästa generations EXA-teknik från IBM, X6, är imponerande. På JN Data förväntar vi oss att kunna förbättra konsolideringsförhållandena upp till två gånger och öka prestanda för virtuella maskiner genom att dra nytta av den här nya plattformen. Dessutom ser vi fram emot att utforska vilka ytterligare fördelar de nya flash DIMM-enheterna kan ge i vår VMware-miljö."

– Søren Vestergaard Sørensen,
Department Manager, JN Data

"IBMs Enterprise X-Architecture har alltid utvecklats på sätt som komplementerar Intels Xeon-lösningar och hjälpt kunder maximera prestanda och värdet på sina investeringar i IT-utbyggnad. Den senaste EXA-generationen, IBM X6, driver de här synergierna och fördelarna ytterligare och kommer garanterat hjälpa till att säkerställa System x-lösningarnas fortsatt ledande ställning."

– Charles King, Pund-IT

"IBMs X6-arkitektur representerar ett enormt kliv framåt för x86-system. Med sina avsevärt utökade minnen kan x86-servrar nu utmana andra servrar med stora mängder minne i marknaderna för minnes- och databasintensiva bearbetningar."

– Joe Clabby, Clabby Analytics

"Tack vare vår IBM Systems-lösning för SAP HANA på IBM System x kan vi erbjuda våra kunder den höga prestanda och tillgänglighet de behöver för att nå sina verksamhetsmål."

- Dr. Luke Winckelmann, Lead SAP HANA Expert och Customer Service Manager, itelligence AG

"IBM SmartCloud Entry på en System x-server tillhandahåller alla nödvändiga funktioner för privata moln", säger Karaca. "Det är mycket kostnadseffektivt att börja med den här lösningen eftersom den kan köras och vara igång väldigt snabbt. Dessutom kan du enkelt bygga ut miljön för hantering av framtida tillväxt genom att lägga till nya servrar vid behov."

- Mehmet Selçuk Karaca, konsult, Türk Telekom

"Genom att konfigurera våra System x3850-servrar och XIV-lagring som ett privat moln med VMware kan vi snabbt utveckla applikationer för stöd av de alternativa leveranskanaler, t.ex. mobila och internetbanktjänster, som vi behöver till att öka vår konkurrenskraft och vinna nya kunder."

- Tunç Bergsan, CIO, Anadolubank

"Tack vare den IBM System x3690 X5-server som driver vårt privata moln har vi ökat vår ERP-plattformsprestanda med 80 % jämfört med tidigare infrastruktur och på så sätt erbjuda transparanta debiteringstjänster till en avsevärt större kundbas."

- Jens Stougaard Frederiksen, IT Manager, Verdo A/S

"Med System x-servrarna har våra löpande maskinvaru- och nätverkskostnader sänkts med ca 50 % och vi har nu en mycket mer kraftfull och flexibel plattform som vi kan bygga vår framtida verksamhet på."

- Damir Mujic, grundare och VD, Avalon

"Vi har gjort kostnadsbesparingar på en rad områden sedan vi övergick till en virtualiserad servermiljö på IBM System x...Färre fysiska servrar minskar programlicenskostnaderna avsevärt och sparar in pengar på administration och energiförbrukning."

- Marcello Fonseca Ribeiro, IT and Telecoms Manager, Start Química

Phil Horwitz

Technical Lead för IBM System x-baserade arbetsbelastningsoptimerade system och big data

Andra sätt att ansluta till Phil:

Phil rekommenderar även:

Cliff Kinard

Social Media Strategist och Sr. Marketing Manager

Cliff Kinard Cliff är en av de nya "intraprenörerna" på IBM, Cliff var digital innan digital blev coolt och lönsamt. Idag hjälper han till att förnya IBM System x-serverteamets marknadsföring i sociala media och på internet för att engagera kunder på marknaden för x86-, Intel®- och AMD-servermaskinvara.

Cliffs blogg:

Cliffs blogg är en plats för en öppen diskussion av idéer som rör IBM System x- och BladeCenter®-servrar med experter från olika områden som delar med sig av sina åsikter inom många olika ämnen: bl.a. virtualisering, VMware, nätverk, hantering av system och Linux®.

Andra sätt att ansluta till Cliff:

Cliff rekommenderar även:

Dave Willoughby

Senior Technical Member för IBM System x-baserade arbetsbelastningsoptimerade lösningar

Andra sätt att ansluta till Dave:

Dave rekommenderar även:

Randall Lundin

Worldwide Product Marketing, High End System x

Randall Lundin Randy har ansvaret för IBMs 4-socklars WW x86-servrar från ett produktlednings- och marknadsföringsperspektiv. Han har hand om befintliga 4-socklars servrar för att nå framgång på marknaden. Han definierar också och leder arbetet med att ta fram framtida produkterbjudanden.

Anslut till Randy:

Kontakta Lenovo för x86-baserade system

Lenovo förvärvar IBM x86-system

Dessa IBM x86-produkter är nu produkter som tillhör Lenovo i USA och andra länder. IBM fortsätter att erbjuda värdtjänster till x86-relaterat innehåll på ibm.com tills migreringen till Lenovo har genomförts. Under övergången, tolka referenser till IBM i relation till flyttande produkter som Lenovo.

lenovo FOR THOSE WHO DO.

Handla online

Videoklipp

IBM X6-chefsöversikt

Alex Yost, vice ordförande och Business Line Executive, beskriver resan som ledde fram till lanseringen av X6.

IBM X6: Snabba. Flexibla. Motståndskraftiga.

Titta på den här whiteboardanimationen för en snabb översikt över IBM X6.

IBM X6-portföljöversikt

Upptäck hur IBM X6-servrar levererar innovation för affärsfördelar.

Om Intel och IBM X6

Intels Shannon Poulin ger oss detaljerna i historian om saminnovation som konsekvent levererat förstklassig datacenterinfrastruktur.

Om SAP och IBM X6

Kyle Garman på SAP pratar om X6-teknik och hur IBM och SAP tillsammans tillhandahåller bäst-i-klassen-lösningar.

Om VMware och IBM X6

Sanjay Katyal på VMware diskuterar hur IBM X6- och VMware-teknik tillhandahåller en virtuell infrastruktur i företagsklass.

Evenemang och webbsändningar

Håll dig ansluten med IBM System x

Fler länkar