Flash

Gör de viktigaste programmen snabbare och släpp loss prestandakraften

Varför du ska välja IBM

IBM går än en gång i spetsen för den nya databehandlingen med flash – vändpunkten för system. Affärsverksamheten förväntas gå snabbt över till helt flashbaserade system för driftsinformation så att de kan konkurrera, skapa innovationer och växa en den här nya eran. Med ett tekniskt team i världsklass (US) och mycket hållbar flashbaserad lagring kan IBM nu presentera IBM FlashSystem™-familjen som ger extrema prestanda, IBM MicroLatency™, makroeffektivitet och tillförlitlighet i koncernklass.

Hur det fungerar med flash. Överallt kan vi använda flash för att hålla jämna steg med dagens affärskrav. Titta på videon (00:00:59)

Molnvärdtjänster med flash

Kostnadseffektivt utan prestandaförlust

Besparingar med flash

Se hur företag blir 20 procent mer effektiva i den här Wikibon-artikeln

IBM Flash


När tid är pengar

Ta bort I/O-flaskhalsarna med flash i säkerhetsbranschen

Behovet av flash

Flash är svaret på dagens behov inom telekombranschen

Fler länkar

IBM FlashSystem – produktrundturer  • Jämförelse mellan flash och disk

    Flash utklassar diskarna i en demonstration i IBMs forskningslabb

Presentation av IBM Flash Centers of Competency

Ta reda på mer eller boka ett besök om du vill ha en specialbedömning av hur IBM Flash kan optimera din verksamhet. Det finns platser över hela världen.

Beställ information om IBM Flash Center of Competency

Fyll i uppgifterna nedan om du är intresserad av att lära dig mer om Proof of Concepts, Custom Client Benchmarks, IT Optimization Assessments, Flash Rapid Assessments och andra funktioner som finns på Flash Centers of Competency över hela världen.

En representant från IBM kan kontakta dig inom kort om du så önskar.

Fälten med asterisk (*) är obligatoriska; övriga fält är valfria. Om du inte vill ge oss den obligatoriska informationen klickar du på bakåt-knappen i webbläsaren och går tillbaka till föregående sida, eller så kan du stänga fönstret eller webbläsarsessionen med den här sidan.

Kan vi hjälpa dig?

Vill du att en IBM-representant kontaktar dig angående den här informationen av IBM Power Systems?
Ja, jag vill bli kontaktad av en IBM-representant

Personuppgifter

IBM och dess samarbetspartners kan använda den information du angett till att hålla dig informerad om produkter, tjänster och erbjudanden från IBM.
Genom att lämna in det här formuläret samtycker jag till att IBM behandlar mina uppgifter på det sätt som anges ovan och som beskrivs i IBMs Sekretesspolicy.