IBM Power Systems-lösningar

UNIX-, Linux- och IBM i-lösningar för din verksamhet

Varför du ska välja IBM Power Systems-lösningar

IBM Power Systems, byggd som en öppen plattform för UNIX, Linux eller IBM i (US), är lösningen för organisationer av alla storlekar och hjälper dem att omvandla enorma volymer av rådata till affärsinsikter som det går att agera på i ett skalbart, säkert och motståndskraftigt system.

Affärsanalyslösningar

Plocka fram värdet i dina data och få insikter snabbt med IBMs system och lösningar som är optimerade för big data och analysapplikationer.

PowerLinux-lösningar

Branschledande Linux-lösningar är optimerade för de big data-analyslösningar som krävs i dag och har högklassiga tjänster på Power för organisationer som behöver prisvärda och tillförlitliga alternativ till x86-miljöer.

Branschlösningar

Power Systems ger organisationer möjlighet att få bättre kunskaper att agera på, och därmed en konkurrensfördel, genom branschlösningar med ledande analysfunktioner.

Molnlösningar

Utformade för att hjälpa dig att förbättra tjänsterna, främja affärsinnovationer och minska kostnaderna med extrem storskalighet, perfekt servicekvalitet och avancerad virtualisering.

Lösningsleverantörer

IBM och våra teknikpartners tillhandahåller lösningar som möjliggör nästa generations applikationer för big data, analys och kognitiv databehandling med flexibilitet och valfrihet för att ge mervärde åt organisationer av alla storlekar.

Kognitiva databehandlingslösningar

Power Systems, med Watsons ledande funktioner för kognitiv databehandling, gör att företag kan förnya sin verksamhet med nästa generations kognitiva applikationer.

Ytterligare Power Systems-lösningar

  • Utformade från grunden för optimala prestanda, skalbarhet och snabb lönsamhet. Din organisation kan dra nytta av det förintegrerade operativsystemet och IBM-programvara, och ofta även förinstallation på Power Systems.

IBM PowerLinux Solution Editions (US)

Med PowerLinux Solution Editions kan ni utnyttja den kombinerade erfarenheten och expertisen som är inbyggd i IBMs maskinvara och applikationer från IBM och ISVer med branschstandardlösningar från Linux.


IBM AIX Solution Editions (US)

IBM AIX Solution Editions kombinerar erfarenheten och expertisen hos IBM och ISVer genom affärsvärdet i dina IT-investeringar. Kombinationen av Power Systems och AIX, PowerVM och vissa ISV-affärsapplikationer kan hjälpa ditt företag att växa snabbt och effektivt.


IBM i Solution Editions (US)

IBM i Solution Editions är utformade för att hjälpa dig spara tid och pengar genom att du kan utnyttja den kombinerade erfarenheten och expertisen hos IBM och ISVer.


IBM Power Integrated Solution Edition (US)

IBM Power Integrated Solution Edition (PowerISE) är ett förkonfigurerat och förintegrerat system med inbyggd databehandling, lagring, nätverk, hantering och kraschåterställning. Det är utformat för att vara enklare så att du får kontroll och valfrihet utan att komplexiteten ökar

IBM i CBU with PowerHA (US)

En paketlösning som är enkel att beställa och enkel att implementera. Ett perfekt val för att förbättra metoderna för kraschåterställning från säkerhetskopiering på band till den snabba återställning som är tillgänglig med ett sekundärt system.


IBM Rational Power Appliance (US)

IBM Rational Power Appliance möjliggör snabb leverans av populära Eclipse-baserade verktyg för applikationsutveckling för enskilda och teambaserade AIX-utvecklare tack vare tre enkla POWER7-konfigurationer. Bland verktygen finns de senaste Rational-kompilerarna för AIX, optimerade för POWER7, som ger ökade prestanda för anpassade affärslösningar.

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

IBM Solutions Editions

Kombinationen av erfarenheten och expertisen hos IBM och ledande ISVer ger tekniskt ledarskap


Specialbyggt privat moln i ett system av koncernklass

IBM Technical Computing

  • Kraftfulla lösningar för big data och dataintensiva applikationer

Rapport från Solitaire Interglobal

Välja en strategisk SAS GRID-plattform

Webbinarium om IBM Systems Magazine

Välja en strategisk plattform för SAS Grid Computing-funktioner: Kat Lind, Chief Systems Engineer från Solitaire Interglobal

Mer information