Cloud on Power Systems

Nya förväntningar kräver nya svar

IT-avdelningarna har en spännande och utmanande möjlighet att bli den som driver fram förändringar och innovation i affärsverksamheten. Förväntningarna på snabba svarstider blir allt större, kraven växer och företagen måste kunna leverera IT-kapacitet för datacentrerade uppgifter och nästa generations applikationer på ett dynamiskt, effektivt och säkert sätt.

Nya förväntningar och nya möjligheter kräver ett nytt synsätt.

En leveransmodell med molntjänster som är byggd på Power Systems och ger dynamisk effektivitet, flexibilitet och säkerhet i en öppen miljö som krävs för dagens konkurrens och datamiljö.


IBM Power Systems Cloud Solutions. Vad vill du göra?

Kundernas berättelser

  • US Open

    Genom dataanalys och molnet blir US Open en unik digital interaktiv upplevelse

  • China Railway

    China Railway fattar ett framåtsyftande beslut att gå över till molnet och erbjuda de interna avdelningarna IaaS

  • Tieto 

    Tieto tillhandahåller molnbaserad infrastruktur-som-en-tjänst

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

Din virtualiseringsplattform gör skillnad

Gemenskapslänkar