Affärsanalys

Rätt data. Rätt tidpunkt. Rätt beslut.

Med explosiva tillväxten av både strukturerade och ostrukturerade data från olika källor måste företagen utvinna kunskap snabbare på ett säkert och tillförlitligt sätt för att vara framgångsrika. Men det är många som fortfarande arbetar med blinda fläckar. En av tre chefer fattar ofta viktiga beslut utan att ha den information de behöver, en av två har inte tillgång till den information i företaget de behöver för att sköta sitt jobb, och en av tre affärsledare litar inte på den information de använder som beslutsunderlag.1 Kostnader, komplexitet och risker är några problem som förhindrar realtidsinsikter från data som finns i de uppdragskritiska applikationer och laster som krävs för att få bättre affärsresultat. Ta reda på hur Power Systems kan hjälpa din organisation att snabbare få insikter och fatta bättre affärsbeslut.

Power Systems – optimerat för affärsanalys och uppdragskritiska applikationer och laster

Se hur företag möter sina utmaningar och effektiviserar IT-miljön, möjliggör nya tjänster med större laster och levererar en sömlös och exceptionell upplevelse med analyslösningar på Power Systems.

Dillard's – varuhus
Fiserv – teknik för finansiella tjänster
Park Nicollet – vårdtjänster
Watson på Power för WellPoint - vårdförsäkringar

IBMs analyslösningar för Power Systems – motorn för snabbare kunskap

Plocka fram värdet i dina data och få insikter snabbt med system som är optimerade för big data och dataintensiva analysapplikationer.

IBM AIX Solution Edition for Analytical Decision Management (US) - Möjliggör snabbare insikter och beslut så att du kan skapa nya affärsmöjligheter, öka driftseffektiviteten och förbättra kundupplevelsen med dynamisk teknik inbyggd i minnet och maskinvaruoptimering.

IBM DB2 10.5 med BLU Acceleration (US) - Möjliggör snabbare insikter och snabbrörlighet som skapar nya affärsmöjligheter, ökar driftseffektiviteten och förbättrar kundupplevelsen med dynamisk kolumnbaserad teknik inbyggd i minnet.

IBM AIX Solution Edition for Cognos (US) - Snabb driftsättning av beslutsstödslösningar som bidrar till beslut som ger bättre affärsresultat.

IBM AIX Solution Edition for SPSS (US) - Lösning för prediktiv analys som är enkel att driftsätta och som ger insikter som bidrar till att förstå och förutsäga kundernas behov.

Big Data Solution with InfoSphere BigInsights and Streams (US) - Ger insikter som går att agera på med hjälp av Apache Hadoop, InfoSphere BigInsights och InfoSphere Streams på PowerLinux-servrar för analys av strukturerade och ostrukturerade data i stor skala.

IBM i for Business Intelligence (US) - Snabbare lönsamhet och enkel implementering av paketerad lösning som omvandlar information till åtgärdbara insikter.

IBM DB2 Web Query for i (US) - Hjälper dig att säkerställa att varje beslutsfattare i företaget enkelt kan hitta, analysera och dela den information som behövs för att fatta bättre och snabbare beslut.

IBM PureData System for Operational Analytics (US) - Enkel driftsättning, optimering och hantering av dataintensiva laster för driftsanalys med expertintegrerat system.

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

Webbsändning från InformationWeek

  • Forrester: Den ekonomiska effekten av att köra analyslaster på IBM Power Systems

IBM Power Systems - snabbare insikter

Ökad lönsamhet i nya laster med system som är optimerade för big data och analys

Watson på Power

Läkare använder Watson till svåra uppgifter med big data.

Läkare använder IBM Watson till svåra uppgifter med big data

Ytterligare information

Power Workload Center of Competency