IBM Power Systems

Lösningar för Big data och analys, moln och öppen teknik, för din verksamhet

Varför du ska välja IBM Power Systems-lösningar

IBM Power Systems, byggd som en öppen innovationsplattform för organisationer av alla storlekar, har lösningar som gör big data och analys, moln och mobilapplikationer till en konkurrensfördel – på ett sätt som aldrig tidigare har varit möjligt.

Lösningar för big data och analys

Plocka fram värdet i dina data och få insikter snabbt med IBMs system och lösningar som är optimerade för big data och analysapplikationer.

Linux på Power-lösningar

Linux Lösningar som är finjusterade för att öka prestanda i POWER för växande arbetslaster som körs på Linux med branschstandard.

Branschlösningar

Power Systems ger organisationer möjlighet att få bättre kunskaper att agera på, och därmed en konkurrensfördel, genom branschlösningar med ledande analysfunktioner.

Molnlösningar

Utformad för att hålla löftet om molnet och dra nytta av ekonomin i molnet för utbyggd infrastruktur.

Lösningsleverantörer

IBM, och våra teknikpartners, tillhandahåller innovativa lösningar med flexibilitet och valfrihet som ger mervärde åt organisationer av alla storlekar.

Kognitiva databehandlingslösningar

Med Watsons ledande funktioner för kognitiv databehandling kan IBM Power Systems hjälpa företag att förnya sin verksamhet mednästa generations kognitiva applikationer.

IBM Solution Editions

Din organisation kan dra nytta av att operativsystem och IBM-programvara är förintegrerade och ofta även förinstallerade på Power Systems.

Kombinationen av erfarenheten och expertisen hos IBM och ledande ISVer ger tekniskt ledarskap

Ytterligare Power Systems-lösningar

Utformade från grunden för optimala prestanda, skalbarhet och snabb lönsamhet.

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

Rapport från Solitaire Interglobal

Välja en strategisk SAS GRID-plattform

Relaterade erbjudanden

Resurser