IBM i

För Power Systems (inklusive AS/400, iSeries och System i)

Byggt för företag

IBM i är en integrerad operativmiljö med ett 25-årigt rykte om exceptionell säkerhet och affärstålighet. Mer information (US).

Visa den senaste annonseringen. Vi introducerar nästa generation av applikationer för big data och analys. Mer information.

PresentationVad vi kan erbjuda:


Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

Delta i Power Systems-events


IBM i-experter

Steve Will

Chief Architect: IBM i-operativsystemet

Steve är Chief Architect för IBM i, ett Power Systems-operativsystem som används av hundratusentals företag över hela världen. Han är en ofta anlitad talare på kundevenemang, han samlar in önskemål från kundgrupper och arbetar på framtidens teknik tillsammans med specialister inom och utanför IBM.


Steve's blog: You and i

Den här bloggen används till att diskutera ämnen kring IBM i, till exempel vår strategi, arkitekturens fördelar, lanseringar och nyheter. Här kan den stora och passionerade IBM i-kundgruppen komma med synpunkter och samtala om IBM i.

Andra sätt att ansluta till Steve


Steve rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

  

Dawn May

Senior Technical Staff Member

Dawns nuvarande befattning är teknisk ledare för IBM i Systems Software Development-organisationen och IBM i Business Architect. I den här rollen ansvarar hon för den övergripande strategin och planeringen för kärnkomponenterna i IBM i.


Dawns blogg - i Can

Bloggen ”i Can” är till för att alla ska kunna dela de gömda skatterna i IBM i. Namnet ”i Can” syftar på det faktum att IBM i kan göra mer än vad många tror. Uppdateringarna på den här bloggen utgörs av information av de senaste funktionerna i de nya versionerna.

Andra sätt att ansluta till Dawn


Dawn rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

  

Mike Cain

Team Leader, DB2 for i Center of Excellence

Mike Cain är gruppchef på IBM DB2 for i Center of Excellence i Rochester Minnesota USA. Tillsammans med en grupp av högkompetenta ämnesexperter reser Mike runt världen och leder, utbildar och stöttar kunder som vill få ut det mesta möjliga ur DB2 för IBM i. Han specialiserar sig på SQL-frågeprestanda och skalbarhet, såväl som väldigt stora databaser, affärsinformation och analys inom IBM i-miljön. Mike är en ofta anlitat talare på tekniska konferenser och användagrupper. Har han talat inför och utbildat tusentals människor om databasbegrepp och informationshantering på events runt om i USA, Europa och Asien.


Mikes blogg: DB2 for i

Den här bloggen används för att tillhandahålla insikt och perspektiv på datahantering med IBM i

Andra sätt att ansluta till Mike