IBM Power Systems

Innovation som sätter dina data i arbete

Power Systems är utformat för big data med innovation som optimerar analysprestanda. De ger överlägsen molnekonomi och möjlighet att bygga ut och skala upp, med säkerhet som är inbyggd i grunden. Power Systems är en öppen serverplattform (US) i hjärtat av OpenPOWER Foundation och är revolutionerande när det gäller utveckling och leverans av ny teknik.

Vad vi kan erbjuda:


AIX        i for Business        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Kundernas framgångsberättelser


Delta i event

 • Video från Power Systems-webbsändning | 28 april

  Innovation som sätter data i arbete

 • Impact2014 | 27 april - 1 maj

  Sätt verksamheten i rörelse. Bli ett mobilt företag.

 • Common | 4-7 maj

  Årsöversikt och möte 2014 – den största samlingen av Power Systems användargemenskap

 • Edge2014 | 19-23 maj

  Det främsta eventet för infrastrukturinnovation

 • Power Systems Technical University | 20-24 oktober

  Skapa infrastruktur för Smarter Computing

 • Webbsändning om Linux-optimering

  Öka affärsvärdet för Enterprise Linux-arbetslaster

 • Power Systems-utbildning

  Öka din kompetens med hjälp av erbjudanden för AIX, IBM i och Linux


Vad kunderna säger

”Vi behöver fullständig tillförlitlighet för kontroll över tillverkningen… Power Systems-servrarna har hittills varit exceptionellt bra” - Xavier Michallet, Soitec

”Kombinationen av SAP for Banking-lösningar på IBM Power Systems-teknik och DB2 ger oss all den flexibilitet som CMBC behöver." - Chun Guang Yuan, CMBC

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

Anslut till IBM Power Systems


Lyssna på IBM-ledare

Doug Balog, Power Systems GM, diskuterar moln och data

Anslut till ledande tänkare

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl är Chief Technical Strategist, Performance Marketing för IBM Systems and Technology Group och har arbetat med systemprestanda i över 25 år.


Elisabeths blogg - jämförelsetestningsblogg

Den här bloggen är till för ett öppet utbyte av idéer kring systemprestanda och jämförelsetestning. Du hittar henne också på IBM developerWorks-bloggen - Benchmarking and systems performance


Andra sätt att ansluta till Elisabeth


Elisabeth rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

Steve Will

Chief Architect: IBM i-operativsystemet

Steve Will

Steve är Chief Architect för IBM i, ett Power Systems-operativsystem som används av hundratusentals företag över hela världen. Han är en ofta anlitad talare på kundevenemang, han samlar in önskemål från kundgrupper och arbetar på framtidens teknik tillsammans med specialister inom och utanför IBM.


Steves blogg: You and i

Den här bloggen används till att diskutera ämnen kring IBM i, till exempel vår strategi, arkitekturens fördelar, lanseringar och nyheter. Här kan den stora och passionerade IBM i-kundgruppen komma med synpunkter och samtala om IBM i.

Andra sätt att ansluta till Steve


Steve rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member på IBMs Linux Technology Centre

Jeff Scheel

Jeff Scheel, Senior Technical Staff Member på IBMs Linux Technology Centre, fungerar som PowerLinux Chief Architect. Han styr IBMs tekniska investering i PowerLinux och samarbetar med kunder och partners för att lösa problem med Linux på IBM Power Systems- och PowerLinux-servrar.


Jeffs blogg: The PowerLinux Community

Jeff är en flitig debattör på developerWorks PowerLinux-gemenskapens blogg — där han tillhandahåller svar på vanliga frågor, delar med sig av insikter från sina resor och diskussioner med användare och framhäver viktig produktinformation och teknisk information. Delta i gemenskapen, följ med och engagera dig tillsammans med andra medlemmar i PowerLinux-gemenskapen.

Andra sätt att ansluta till JeffJeff rekommenderar även:


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

Sök efter populära IT-resurser

Titta på fler IT-infrastrukturlösningar