IBM Power Systems

Begär du nog av big data?

Det är inte big data. Det är big data med Power. Kognitiva databehandlingslösningar
med Power-system

 

Begär du nog av big data?

Det är inte big data. Det är big data med Power. Kognitiva beräkningslösningar med Power-system

IBM Power Systems

Valet för moderna virtualiserade arbetslaster: UNIX eller x86

Resultatet av TCA- och TCO-jämförelse

 

Valet för moderna virtualiserade arbetslaster: UNIX eller x86

Resultatet av TCA- och TCO-jämförelse


Nästa generations applikationer för big data och analys (US) och kognitiv databehandling (US) ger oanade insikter om möjligheter, hot och effektivitetsvinster för organisationer att upptäcka nya intäktskällor, utveckla anpassade kundupplevelser, t.ex. anpassade mediciner, och förbättra det samhälle vi lever i. Power Systems är byggt som en öppen plattform (US) (industristandard Linux, AIX och IBM i), och tillhandahåller flexibilitet och val för organisationer av alla storlekar att omvandla enorma volymer av råa data till affärsinsikter som det går att agera på.

Presentation

Vad vi kan erbjuda:

AIX        i for Business        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Mer information om Power Systems

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Delta i Power Systems-events

 • Vad kommer sedan inom IT? Videodebatt

  Är maskinvara livsviktigt för företagens säkerhet? Vi har experter på båda sidorna

 • IT-infrastruktur gör skillnad

  Lås upp molnet. Frigör dina data. Titta på webbsändningen

 • Enterprise2013 | 21-25 oktober

  Moln | Data | Säkerhet
  Bonnet Creek Conference Center, Orlando, FL

 • Power Systems-utbildning

  Utöka dina kunskaper med erbjudanden för AIX, IBM i och Linux


Anslut till ledande tänkare

Gemenskapsanslutningar

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl är Chief Technical Strategist, Performance Marketing för IBM Systems and Technology Group och har arbetat med systemprestanda i över 25 år.


Elisabeths blogg - jämförelsetestningsblogg

Den här bloggen är till för ett öppet utbyte av idéer kring systemprestanda och jämförelsetestning. Du hittar henne också på IBM developerWorks-bloggen - Benchmarking and systems performance


Andra sätt att ansluta till Elisabeth


Elisabeth rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

Steve Will

Chief Architect: IBM i-operativsystemet

Steve är Chief Architect för IBM i, ett Power Systems-operativsystem som används av hundratusentals företag över hela världen. Han är en ofta anlitad talare på kundevenemang, han samlar in önskemål från kundgrupper och arbetar på framtidens teknik tillsammans med specialister inom och utanför IBM.


Steve's blog: You and i

Den här bloggen används till att diskutera ämnen kring IBM i, till exempel vår strategi, arkitekturens fördelar, lanseringar och nyheter. Här kan den stora och passionerade IBM i-kundgruppen komma med synpunkter och samtala om IBM i.

Andra sätt att ansluta till Steve


Steve rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member på IBMs Linux Technology Center

Jeff Scheel, Senior Technical Staff Member på IBMs Linux Technology Center, fungerar som PowerLinux Chief Architect. Han styr IBMs tekniska investering i PowerLinux och samarbetar med kunder och partners för att lösa problem med Linux på IBM Power Systems- och PowerLinux-servrar.


Jeff's Blog: The PowerLinux Community

Jeff är en flitig debattör på developerWorks PowerLinux-gemenskapens blogg — där han tillhandahåller svar på vanliga frågor, delar med sig av insikter från sina resor och diskussioner med användare och framhäver viktig produktinformation och teknisk information. Delta i gemenskapen, följ med och beblanda dig med andra medlemmar av PowerLinux-gemenskapen.

Andra sätt att ansluta till JeffJeff rekommenderar också


* Inlägg på icke-IBM-webbplatser är oberoende av IBM och representerar inte nödvändigtvis IBMs ställningstaganden, strategier eller åsikter.