IBM Power Systems

Innovation som sätter dina data i arbete

Mäktiga krafter förändrar affärsverksamheten. Big data och analys, moln och mobiler ger oanade möjligheter till insikt, effektivisering och nya kunder. I dag introducerar IBM en ny generation av system med öppen innovation av POWER8-processorn och POWER-arkitektur som hanterar större mängder av big data i molnet och ger snabbare insikter och ett större Linux-baserat open server-system.


Skaffa insikter upp till 50 gånger snabbare med system som är utformade för big data

De här första generationens system är byggda för att ge insikter som har effekt och är den idealiska plattformen för analysapplikationer med datorkraft, minnesbandbredd, I/O och smart acceleration. De här nya systemen bygger vidare på tidigare flexibilitet, tillgänglighet och säkerhet för big data, analys och skalbarhet så att de fungerar för de mest krävande databehoven.

Maskinvara

Power Systems-maskinvara ger grunden till att utforma arbetsbelastningsoptimerade system tillsammans med programvara och expertkunskaper. Power-servrar och bladservrar är modulära och skalbara, och de är utformade från kretskort till programvarustack för att hjälpa dig att leverera affärsresultat på en ny nivå.

Operativsystem

Power-servrar ger flexibilitet och valfrihet i fråga om operativsystem så att du kan välja de bästa programmen för era affärsbehov. Oavsett om de kör 1, 2 eller alla 3 - tillsammans med PowerVM maximerar de fördelarna med Power Systems i ditt företag.

Systemprogramvara

IBMs integrerade synsätt vid utvecklingen av Systems och Systems Software ger maximalt utnyttjande, tillgänglighet och flexibilitet så att du kan leverera nya fördelar till din verksamhet.

Branschlösningar

IBM- och IBM Business Partner-lösningar innebär att du kan utnyttja fördelarna i Power Systems som hjälper dig att leverera ny kapacitet och nya konkurrensfördelar till verksamheten.

Migrera till Power

Under de senaste fem åren har tusentals Oracle- och HP UNIX-kunder migrerat till POWER. Här får du veta hur Power Systems har hjälpt dem att förbättra affärsresultaten, minska riskerna och bygga upp en säkrare framtid.

Fördelar

Företag som tar till sig smartare databehandling implementerar IT-infrastruktur baserad på IBM Power Systems-plattformen som är utformad för data, anpassad för uppgiften och den hanteras med molnteknik. Med Power Systems kan företag gå om sina konkurrenter genom att leverera tjänster snabbare, differentiera sina erbjudanden genom att leverera tjänster av högre kvalitet och göra om driftskostnaderna till investeringstillfällen genom att leverera tjänster med överlägsen ekonomi.


Anslut till IBM Power Systems


IBM i

IBM i 7.2 är ett verkligt integrerat operativsystem med nya funktioner som låser kritiska data, förenklar systemhanteringen och mycket annat.


Power Systems för stora företag

Power Systems ger flexibla datorresurser, tack vare högre utnyttjandegrad, prestanda och skalbarhet. Power är utformat för de mest uppdragskritiska applikationerna och ger ekonomiska fördelar för arbetslastkonsolidering med funktioner som Power Enterprise Pools, Power Integrated Facility for Linux och Capacity on Demand.


Bättre ekonomi för big data- och molninfrastrukturer

Power Systems-servrar med 1 och 2 socklar är den idealiska grunden för Linux-baserade big data- och molnmiljöer, tack vare höga prestanda i förhållande till priset samt säkerhet som gör att du lugnt kan flytta över datacentrerade applikationer till molnet.


En idealisk plattform för utökad driftsättning


Öppen innovation som revolutionerar sättet att skapa och konsumera IT

Utnyttja Power Systems öppna teknik och ett öppet ekosystem som levererar innovation skapad av gemenskapen.