IBM BladeCenter
HS23 Express

Gör mer med IBM BladeCenter. IBM BladeCenter HS23 är optimerad för prestanda med mycket skalbar I/O och ger dig den nätverkskapacitet du behöver för att hantera ditt datacenter.

Höjdpunkter

Gör mer i det datacenter du äger med IBM BladeCenter HS23. Den här effektiva servern kan hjälpa dig med att hantera stora datamängder och passar perfekt för en mängd olika arbetsbelastningar, inklusive virtualiserings- och molninfrastrukturlösningar. Det nya integrererade 10 GbE-nätverket med Virtual Fabric-funktioner ger dig hög nätverksbandbredd. Sexton DIMM-platser för upp till 512 GB med DDR3-minne ger du mer och större virtuella maskiner per blad jämfört med tidigare generationer. Förenkla infrastrukturdriftsättningen och komplexiteten och minska tiden till värde tack vare IBM FastSetup.

Enastående prestanda

HS23 har enastående prestanda och kan användas med den nya Intel Xeon-processorfamiljen E5-2600 v2 med 12 kärnor som kan bearbeta upp till 24 trådar samtidigt. Den har snabb minneshastighet och integrerat RAID-0 och RAID-1.

Vissa HS23-konfigurationer är del av IBM Express Portfolio och är utformade för behoven hos små och medelstora företag. Express-modellerna är enkla att hantera. Olika modeller är tillgängliga i olika länder.

Produktfunktioner

Maskinvarusammanfattning

I'm here to help:

Niklas Johansson

Technical support

Express Seller-erbjudande

Se våra bra erbjudanden.

Pre-Sales Advisor Tool

Den enklaste sättet at välja, konfigurera och köpa Servers.

Global Financing

IBM Global Financing