Hoppa till huvudinnehållet

E-posta en IBM representant

Välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig

De fält som är markerade med en asterisk (*) krävs för att slutföra denna transaktion. Övriga fält är valfria. Vill du inte tillhandahålla den information som krävs till oss, använder du Bakåt-knappen i din webbläsare för att återgå till föregående sida. Du kan också stänga fönstret eller webbläsarsessionen som visas på sidan.

Kontaktinformation
Dessa data som när som helst kan återkallas av dig, får lagras av IBM eller ett dotterbolag på en internationell server och användas av IBM eller ett dotterbolag.

E-post: Håll dig informerad om IBM-produkter, -tjänster och övriga erbjudanden! Vill du få information via e-postmeddelanden markerar du rutan nedan.

Övrig kommunikation: IBM, ett dotterbolag eller valda organisationer kan hålla dig informerad om IBM-relaterade produkter, tjänster och öviga erbjudanden på andra sätt än e-post, till exempel per telefon eller brev. Vill du inte att vi ska kunna använda den information du har angett här, för att hålla dig informerad på andra sätt, visar du detta i rutan nedan.

Klickar du på "skicka", godtar du att IBM behandlar dina data på det sätt som har beskrivits ovan och som beskrivs i vår sekretesspolicy.

Länk till personuppgiftsmeddelande.


Contact IBM

Easy ways to contact us if you have questions or want to order.


Call IBM:
08-793 24 70

Energi, miljö och IBM

Gröna idéer som gör skillnad för världen.


Välj IBM

Kändes inte din senaste teknik-uppdatering särskilt fräsch?