IBM z Systems

Obnovite informacionu tehnologiju preduzeća za potrebe digitalnog poslovanja:
mobilna tehnologija, analitika, cloud računarstvo i bezbednost 

Zašto IBM z Systems mejnfrejm računari

IBM z Systems nude računarsku infrastrukturu za generaciju mobilnih uređaja i novu ekomomiju baziranu na aplikacijama. Projektovani da iskoriste proširenje transakcija na mobilne uređaje, z Systems primenjuju analitiku u okviru same transakcije i nude najbezbedniju i najpouzdaniju isporuku usluga - uz istovremenu transformaciju efikasnosti i ekonomike informacionih tehnologija.Svetsko takmičenje u korišćenju z Systems mejnfrejm računara

MAINFRAME MOBILE THROWDOWN APP

Mobilna aplikacija - Mainframe Mobile App Throwdown 2.0

Šta nudimo

z Systems rešenja

Mobilna rešenja iz ponude namenjena preduzećima

Postanite integrisano i bezbedno "mobilno" preduzeće.

Kontaktirajte IBM

Ivana Primorac

Hardver

Kompanija IBM pruža tehnologiju centralnih računara svetske klase kako bi pomogla preduzećima današnjice da uz ekstremnu fleksibilnost brzo reaguju na uslove poslovanja u razvoju. Od automatizacije do naprednih tehnologija virtualizacije i otvorenih standarda industrije, centralni računari kompanije IBM pomažu u isporučivanju konkurentnih prednosti za preduzeća koja doprinose i uspevaju na pametnijoj planeti.

Operativni sistemi

IBM z Systems podržava više operativnih sistema:

Rešenja

Tehnologija, rešenja i stručnost u oblasti industrije kompanije IBM vam mogu pomoći da pronađete konkurentnu prednost uz jasnije shvatanje vaših klijenata. Naša z Systems rešenja kombinuju osnovu IBM hardvera, softvera i midlvera sa fleksibilnim opcijama finansiranja i pakovanja kako bi pomogli da vaša organizacija ispuni i prevaziđe izazove poslovanja u svetu koji funkcioniše na zahtev. Kompanija IBM vam može pomoći da razvijete pogled koncentrisan na klijente- i može vam pomoći u isporučivanju pravih rešenja i pravih proizvoda.


Ostanite na vezi korišćenjem IBM z Systems rešenja

Povežite se sa stručnjacima za z Systems rešenja

Priključite nam se na događajima

Video snimci i priče o uspehu naših klijenata

Bilo nam je potrebno spremno rešenje koje će odmah raditi i obezbedilo nam je skalabilnost, učinak i pouzdanost u poslovanju.

— Kevin Barber, glavni informatički direktor, SinfoniaRx

Mejnfrejm računari kompaniji Citi pružaju priliku da oživi inovacije svetske klase.

— Don Kalahan, direktor Sektora za poslovne operacije i tehnologiju, Citi

Kompanija IBM je uvidela da je hibridno cloud okruženje budućnost poslovanja. Sa njima možemo prodreti na nove teritorije stalno rastućeg tržišta.

— Stiv Grum, izvršni direktor, Vissensa

Za Halkbank, sve se svodi na pouzdanost, stabilnost i bezbednost IBM ...

— Ajhan Jalkut, menadžer za System z, Halkbank

Vili Favero

Viši sertifikovani IT stručnjak, DB2 za z/OS

Vili Favero

Vili Favero je trenutno viši sertifikovani IT konsultant, specijalista za softver koji radi sa skladišnim kapacitetima za System z izvršni tim u laboratoriji kompanije IBM u Silikonskoj dolini. *


Kako izvući maksimum iz DB2 za z/OS i System z

Ovaj blog je namenjen otvorenoj razmenu ideja koje se odnose na primenu radnih opterećenja na DB2 za z/OS


Drugi načini da stupite u kontakt sa Vilijem


* Objave na prezentacijama koje ne pripadaju kompaniji IBM su nezavisne od kompanije IBM i ne predstavljaju nužno stavove, strategije ili mišljenje kompanije IBM.

Roland Sajfert

Rešenja optimizovana za radna opterećenja zasnovana na IBM System z
Centar kompetentnosti za optimizaciju sistema kompanije IBM

Roland Sajfert

Roland je tehnički direktor u Beblingenu, nemačkom odseku nove organizacione jedicine kompanije IBM koja se zove Centar kompetentnosti za optimizaciju sistema. On je usredsređen na unapređenje strategije poslovne analitike korišćenjem IBM System z rešenja optimizovanom integracijom.

Roland je donedavno bio deo tima za tima koji je projektovao zEnterprise, na poziciji arhitekte za interaciju i upravljanje hipervizorom za zBX-integrisane sisteme. On je takođe bio i glavni arhitekta za hibridne tehnologije za Linux operativni sistem korišćen za System z rešenja— sa fokusom na korišćenje heterogenih i host/optimizator struktura za hibridna radna opterećenja. *


Ostali načini da kontaktirate Rolanda


* Objave na prezentacijama koje ne pripadaju IBM-u su nezavisne od kompanije IBM i ne predstavljaju nužno stavove, strategije ili mišljenja kompanije IBM.