Nova IBM PureFlex System
i IBM Flex System rešenja


Isporučite cloud infrastrukturu brže, po nižoj ceni.

Uloga IT -ja se menja. Kako bi podržale poslovne promene i inovacije koje se danas dešavaju u industriji, IT organizacije preduzeća funkcionišu više kao pružaoci usluga. Preduzeća moraju da ostvare mnogo istih ciljeva kao pružaoci usluga – brži odnos vremena prema vrednosti uz niže operativne troškove.

Najnovije inovacije iz IBM PureFlex i IBM Flex sistema vam mogu pomoći da ispunite poslovne ciljeve, izgradite infrastrukturu koja je spremna za cloud, podatke i sigurnost.  
Nova izdanja za pružaoce usluga upravljana IBM PureFlex i IBM Flex sistemima

Nova MSP izdanja IBM PureFlex i IBM Flex sistema nude prilagođena rešenja za MSP, koja obuhvataju sve od upravljanih IT i infrastrukture kao usluge, od osnove za isporuku softvera i poslovnih procesa kao usluge.

MSP izdanja usluga na bazi referentne arhitekture su dizajnirana da:
Dokazana, otvorena međuoperativnost

Dokazana, otvorena međuoperativnost se integriše u postojeći data centar sa raznovrsnim visoko integrisanim proizvodima kompanije IBM za umrežavanje i skladištenje, koji podržavaju industrijski standardne protokole.
Nove referentne arhitekture za infrastrukturu virtuelne radne površine (VDI)

Poboljšajte bezbednost radne površine sa referentnim arhitekturama za IBM SmartCloud infrastrukturu radne površine, dok istovremeno pojednostavljujeteprimenu i upravljanje radnom površinom krajnjeg korisnika. Bezbedna, pojednostavljena i skalabilna virtuelizacija radne površine sa uslugom sa kraja na kraj može pomoći u smanjivanju prepreka za usvajanje tehnologije virtuelne radne površine.

Kontaktirajte kompaniju Lenovo za sisteme bazirane na x86 serverima

Kompanija Lenovo je kupila IBM x86 systems

Ovi IBM x86 proizvodi su sada proizvodi kompanije Lenovo. Kompanija IBM će hostovati sadržaje vezane za x86 servere na ibm.com sve do potpune migracije sadržaja na kompaniju Lenovo. Tokom procesa tranzicije, sve u vezi sa proizvodima koji su predmet tranzicije u kompaniju Lenovo možete da se referišete prema obaveštenjima koja dobijate od kompanije IBM

LENOVO FOR THOSE WHO DO

Kontaktirajte kompaniju IBM za informacije o POWER i/ili hibridnim (POWER + x86)sistemima

 

Saznajte više o VDI na IBM PureFlex i Flex sistemima