Nova IBM PureFlex System
i IBM Flex System rešenja


Isporučite cloud infrastrukturu brže, po nižoj ceni.

Uloga IT -ja se menja. Kako bi podržale poslovne promene i inovacije koje se danas dešavaju u industriji, IT organizacije preduzeća funkcionišu više kao pružaoci usluga. Preduzeća moraju da ostvare mnogo istih ciljeva kao pružaoci usluga – brži odnos vremena prema vrednosti uz niže operativne troškove.

Najnovije inovacije iz IBM PureFlex i IBM Flex sistema vam mogu pomoći da ispunite poslovne ciljeve, izgradite infrastrukturu koja je spremna za cloud, podatke i sigurnost.  
Nova izdanja za pružaoce usluga upravljana IBM PureFlex i IBM Flex sistemima

Nova MSP izdanja IBM PureFlex i IBM Flex sistema nude prilagođena rešenja za MSP, koja obuhvataju sve od upravljanih IT i infrastrukture kao usluge, od osnove za isporuku softvera i poslovnih procesa kao usluge.

MSP izdanja usluga na bazi referentne arhitekture su dizajnirana da:
Dokazana, otvorena međuoperativnost

Dokazana, otvorena međuoperativnost se integriše u postojeći data centar sa raznovrsnim visoko integrisanim proizvodima kompanije IBM za umrežavanje i skladištenje, koji podržavaju industrijski standardne protokole.
Nove referentne arhitekture za infrastrukturu virtuelne radne površine (VDI)

Poboljšajte bezbednost radne površine sa referentnim arhitekturama za IBM SmartCloud infrastrukturu radne površine, dok istovremeno pojednostavljujeteprimenu i upravljanje radnom površinom krajnjeg korisnika. Bezbedna, pojednostavljena i skalabilna virtuelizacija radne površine sa uslugom sa kraja na kraj može pomoći u smanjivanju prepreka za usvajanje tehnologije virtuelne radne površine.

Kontaktirajte nas

 

Saznajte više o VDI na IBM PureFlex i Flex sistemima