IBM Power Systems

Otvorena inovacija za obradu podataka

Power Systems su dizajnirani za obradu big data (US) sa inovacijom koja omogućava optimalan učinak analitike. Oni obezbeđuju superiornu ekonomičnost usled korišćenja cloud tehnologije (US) kao i mogućnost prilagođavanja bezbednosti ugrađenih u osnove sistema. Kao otvorena serverska platforma u samom središtu OpenPOWER Foundation, Power Systems uvode revolucionarne promene u razvoj i isporuku novih tehnologija.

Šta nudimo:


AIX        i for Business        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Priče o uspehu klijenata


Pridružite nam se na događajima

 • Power Systems video webcast | 28. april

  Otvorena inovacija za obradu podataka

 • Impact2014 | Od 27. aprila do 1. maja

  Pokrenite svoje poslovanje. Postanite preduzeće u pokretu.

 • Common | 4-7. maja

  Godišnji susret i izložba za 2014. godinu – najveći skup zajednice korisnika Power System-a

 • Edge2014 | 19-23. maja

  Ključni događaj za inovaciju infrastrukture

 • Power Systems Technical University | 20-24. oktobra

  Omogućavanje infrastrukture za pametnije računarstvo

 • Webcast o optimizaciji operativnog sistema Linux

  Povećajte poslovnu vrednost radnih opterećenja preduzeća u operativnom sistemu Linux

 • Power Systems obuka

  Obogatite vaše veštine sa AIX, IBM i i Linux ponudama


Šta kažu klijenti

"Potrebna nam je potpuna pouzdanost u sisteme radi kontrole proizvodnje… Power Systems serveri su dosad pokazali izuzetne rezultate" - Xavier Michallet, Soitec

"Kombinacija SAP programa za bankarska rešenja na IBM Power Systems tehnologiji i DB2 obezbeđuje svu fleksibilnost i otpornost koja je potrebna kompaniji CMBC." - Chun Guang Yuan, CMBC

Kontaktirajte IBM

Povežite se sa IBM Power Systems koristeći


Saslušajte šta kažu neki idejni tvorci iz kompanije IBM

Dag Balog, generalni menadžer za Power Systems, govori o cloud-u i podacima

Povežite se sa pravim predvodnicima

Elizabet Stal

0000000000Glavni tehnički strateg za merenje marketing performansi

Elizabet Stal je glavni tehnički strateg za merenje marketing performansi IBM sistema i tehnologije i već 25 godina radi na merenju performansi sistema.


Elizabetin blog - benchmarkingblog

Ovaj blog je otvoren za razmenu ideja koje se tiču performansi i referentnih testova sistema. Takođe je možete naći na blogu: IBM developerWorks - Merenje performansi i performanse sistema


Ovako još možete stupiti u kontakt sa Elizabet


Elizabet takođe preporučuje


* Objave na prezentacijama koje ne pripadaju IBM-u su nezavisne od kompanije IBM i ne predstavljaju nužno stavove, strategije ili mišljenja kompanije IBM.

Stiv Vil

Glavni arhitekta sistema: IBM i operativni sistem

Stiv je glavni tvorac Power Systems operativnog sistema u kompaniji IBM koji koriste stotine hiljade preduzeća širom sveta. Često se pojavljuje kao govornik na događajima koje organizuju klijenti, prikuplja zahteve od savetodavnih grupa klijenata i sarađuje sa profesionalcima, kako unutar kompanije IBM tako i izvan nje, na stvaranju budućih tehnologija.


Stivov blog: You and i

Na ovom blogu se govori o temama koje se tiču IBM i, uključujući našu strategiju, prednosti korišćene sistemske arhitekture; objavljuju se najave i vesti. On dozvoljava brojnim ljubiteljima IBM i da se jave, razgovaraju o onome što mi kažemo i da učine da se blog bavi pitanjima koja su važna vama i nama.

Još načina da stupite u kontakt sa Stivom


Stiv takođe preporučuje


* Objave na prezentacijama koje ne pripadaju IBM-u su nezavisne od kompanije IBM i ne predstavljaju nužno stavove, strategije ili mišljenja kompanije IBM.

Džef Šil

Stariji član tehničkog osoblja u Linux tehnološkom centru kompanije IBM

Džef Šil, stariji član tehničkog osoblja u Linux tehnološkom centru kompanije IBM je glavni tvorac PowerLinux servera. On upravlja tehničkim investicijama kompanije IBM u PowerLinux servere i sarađuje sa korisnicima i poslovnim partnerima na rešavanju Linux problema na IBM Power sistemima i PowerLinux serverima.


Džefov blog:PowerLinux zajednica

Džef često piše na developerWorks PowerLinux blogu — daje odgovore na često postavljana pitanja, deli sa korisnicima svoje saznanja sa putovanja i ukazuje na prednosti ključnih proizvoda i daje tehničke informacije. Priključite se zajednici, pratite dešavanja i radite zajedno se drugim članovima PowerLinux zajednice.

Još načina da stupite u kontakt sa DžefomDžef takođe preporučuje


* Objave na prezentacijama koje ne pripadaju IBM-u su nezavisne od kompanije IBM i ne predstavljaju nužno stavove, strategije ili mišljenja kompanije IBM.

Pronađite popularne IT resurse

Pogledajte još rešenja za IT infrastrukturu