IBM Storage

În centrul atenţiei

Soluţii de stocare a infrastructurii informaţionale

Cu creşteri explozive ale volumului de date, multe organizaţii se luptă să gestioneze, să protejeze, să reducă riscurile şi să menţină volumul de resurse informaţionale aflat într-o creştere rapidă, în timp ce se asigură conformitatea cu reglementările industriei. Obţinerea controlului asupra nivelurilor de service şi asupra ratelor de creştere, în timp ce se reduc riscurile de business şi se optimizează costurile de gestionare a spaţiului de stocare, necesită o infrastructură de informaţii (US) solidă – un aspect fundamental al strategiei de Infrastructură dinamică a IBM şi coloana vertebrală a modalităţilor prin care compania stochează, protejează, accesează şi extrage noi viziuni din datele şi informaţiile sale.

Stocare pe disc

Produsele şi ofertele Storage Disk Systems ale IBM furnizează soluţii atrăgătoare de stocare, cu valori superioare pentru toate nivelurile de business.

Storage Area Networks (SAN)

Produsele şi soluţiile SAN IBM oferă SBM integrat şi soluţii SAN pentru companii cu reţele de stocare multi-protocol locale, la nivel de campus, metropolitane sau globale.

Network attached storage (NAS)

Produsele Network attached storage (NAS) ale IBM asigură o gamă largă de capabilităţi de ataşare la reţea pentru o gamă extinsă de sisteme gazdă şi client.

Medii de stocare

IBM înţelege că, atunci când se stochează pe bandă informaţiile backup şi de arhivă, clienţii transmit informaţii esenţiale unui mediu de stocare ce poate să oscileze mult atât în calitatea cartridge, cât şi în calitatea mediului bandă însuşi. În consecinţă, vă rugăm să aveţi în vedere următoarele motive pentru care ar trebui să fie utilizate medii de stocare IBM în unităţi şi biblioteci ale brand-ului IBM

Software pentru management

Cu aceste produse reduceţi complexitatea şi costurile de management ale mediului dumneavoastră de stocare bazat pe SAN.

Soluţii pentru managementul stocării

IBM oferă un portofoliu cuprinzător şi flexibil de software pentru stocare, care să ajute organizaţiile să abordeze provocările ridicate de managementul stocării în cadrul companiei, inclusiv în centrele de calcul, în sediile la distanţă / filiale şi în calculatoarele desktop / laptop. Aflaţi mai multe despre componentele specifice din cadrul clasei de software de stocare IBM care vă poate ajuta să creaţi o infrastructură de stocare mai rezilientă şi cu reacţii mai prompte pentru afacerea dumneavoastră.

Sisteme de stocare XIV

IBM XIV ® Storage System este un sistem de elită pentru stocarea pe disc, deschis, revoluţionar şi proiectat pentru a suporta cerinţele cheie curente şi viitoare ale afacerii pentru o infrastructură informaţională cu disponibilitate ridicată.

Soluţii IBM ProtecTIER Deduplication

Clasa de produse IBM ProtecTIER Deduplication include instrumentul puternic, uşor de utilizat şi eficient din punctul de vedere al costurilor, TS7650 ProtecTIER Deduplication Appliance şi instrumentul ultra-puternic, din clasa destinată companiilor, TS7650G ProtecTIER Deduplication Gateway pentru cele mai solicitante medii.

Virtualizarea stocării

IBM are mai mult de 30 de ani de experienţă în tehnologii de virtualizare, cu mai mult de 2.000 de sisteme de virtualizare instalate în întreaga lume şi mai mult de 100 de referinţe client.

Produse prezentate

Criptarea datelor

Protejarea datelor importante ale companiei împotriva furtului sau împotriva pierderilor accidentale

Soluţii prezentate

Contactați IBM

Attila Komives

Aplicații necesare

Este infrastructura dumneavoastră suficient de inteligentă pentru a face față viitorului?

Urmăriți seminarul online IBM – “Sisteme informatice mai inteligente, în noua eră IT”