Sus

IBM PowerVM

Platforma de virtualizare pentru clienţii UNIX, Linux şi IBM i

Power permite virtualizarea fără limite

PowerVMPower permite virtualizarea fără limite. Companiile aleg virtualizarea PowerVM pentru a consolida mai multe încărcări de lucru pe mai puţine sisteme, mărind gradul de utilizare a serverelor şi reducând costurile. PowerVM furnizează un mediu de virtualizare sigur şi scalabil, pentru aplicaţiile AIX, i şi Linux care au la bază caracteristicile RAS avansate şi nivelul de performanţă oferite de platforma Power Systems.


Caracteristici principale

Infrastructura IT poate deveni din ce în ce mai complexă, ca urmare a introducerii noilor aplicaţii şi a creşterii neplanificate. Însă adăugarea câte unui server de fiecare dată când cresc cerinţele din cauza unei noi aplicaţii înseamnă creşterea necesităţii privind spaţiul ocupat în sala calculatoarelor sau în rack, alimentarea, răcirea, interfeţele de reţea, capacitatea de stocare a datelor şi resursele administrative. O asemenea complexitate conduce la ineficienţă.

Răspunsul este consolidarea şi virtualizarea. Au apărut noi tehnologii, care permit organizaţiilor să consolideze pe o platformă unică mai multe sisteme de operare şi stive de software şi să aloce într-o manieră mai dinamică platforma pentru a satisface cerinţele specifice privind afacerea şi aplicaţiile. Ultimele inovaţii IBM privind virtualizarea au permis depăşirea tradiţionalelor "depozite", oferind suport pentru o platformă mai largă şi o scalabilitate mai mare ca oricând.

Familia de servere IBM Power™ Systems include platforme cu valoare dovedită pentru consolidarea serverelor1, care vă pot ajuta să controlaţi costurile şi să îmbunătăţiţi performanţa, disponibilitatea şi eficienţa energetică. Cu aceste servere şi soluţiile de virtualizare IBM PowerVM™, compania dumneavoastră poate să consolideze aplicaţiile şi serverele, să virtualizeze resursele de sistem şi să asigure o infrastructură IT mai dinamică şi mai flexibilă.

PowerVM asigură un nivel performant de virtualizare pentru mediile AIX, IBM i şi Linux pe sistemele bazate pe procesorul IBM POWER. Serverele IBM Power Systems cuplate cu tehnologia PowerVM pot ajuta clienţii să realizeze o infrastructură dinamică, reducând costurile, gestionând riscurile şi îmbunătăţind nivelurile serviciilor.

PowerVM oferă un mediu de virtualizare sigur, clădit pe caracteristicile RAS avansate şi nivelul superior de performanţă2 ale platformei Power Systems.

Introducere în IBM PowerVM

No Player

PowerVM: Active Memory Sharing

No Player

Winn-Dixie - Înregistrare video despre un client IBM Power Systems

No Player

Mai multe detalii

Nimic mai simplu, contactaţi-ne!


sau sunaţi-ne la
021 405 82 82

IBM Systems Director


<a href="http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" target="_blank" shape="rect">Desc?rca?i Adobe&reg; Flash&reg; Player</a>

Soluţii PowerVM pentru partenerii de afaceri

Sunteţi pregătit pentru software-ul IBM Power Systems?