Power Systems

Serverul Power analizează datele şi creează noi oportunităţi pentru creşterea venitului

Concepute pentru o lume fără timp de aşteptare, IBM Power Systems oferă servere bazate pe tehnologii open source şi proiectate pentru aplicaţii cu misiune critică. Lumea fără timp de aşteptare necesită servere proiectate pentru volume mari de date, care să fie optimizate, sigure şi adaptate la cerinţele dinamice ale companiei. Servere care să asigure indicatori economici superiori pentru cloud, cu opţiuni sigure şi accesibile, şi care să încorporeze inovaţiile dintr-un ecosistem deschis, în continuă dezvoltare, ce lărgeşte gama de aplicaţii disponibile şi îmbunătăţeşte optimizarea.

Soluţii Power Systems

“Acum!” - aceasta este mantra lumii actuale, o lume fără timp de aşteptare. Ca urmare, IBM Power Systems asigură o platformă de inovare accesibilă, pentru toate organizaţiile, indiferent de mărime. Ele furnizează soluţii pentru a transforma în avantaj competitiv volumele mari de date şi instrumentele analitice, cloud-ul şi aplicaţiile mobile, într-o modalitate care nu a mai fost niciodată posibilă anterior - fără timp de aşteptare.

O fundaţie de excepţie pentru cloud

Concepute pentru a satisface aşteptările privind cloud-ul privat şi hibrid şi pentru indicatori economici cloud superiori

Extrageţi mai rapid informaţiile valoroase pentru a obţine avantaj competitiv

Livraţi mai rapid date mai valoroase utilizând sisteme IBM şi soluţii optimizate pentru volume mari de date şi aplicaţii analitice.

Înfiinţată în urmă cu puţin peste un an, OpenPOWER Foundation continuă să se dezvolte, devenind tot mai puternică. Elaborate în colaborare cu unii dintre cei peste 100 de membri ai fundaţiei, cele mai recente inovaţii exploatează arhitectura POWER pentru a le asigura centrelor de date cu scalabilitate foarte mare şi celorlalţi utilizatori de tehnologii, niveluri superioare de inovare, personalizare şi performanţă.

Ce este nou

Analiza Gartner privind UNIX

AIX continuă să crească pe piaţa UNIX

IBM PurePower Systems

Accelerarea obţinerii informaţiilor valoroase în cloud

De ce este importantă infrastructura

Importanţa infrastructurii pentru scalarea mediilor cloud hibride

Avantajul extinderii pe orizontală POWER8

Cost total de achiziţie mai mic pentru aplicaţii

Virtualizare avansată

O comparaţie a clienţilor privind sistemele, inclusiv IBM PowerVM

Îmbunătăţiri privind inovaţiile şi performanţa

Concepţia IBM, axată pe date, pentru Power Systems şi OpenPOWER Foundation

IBM Storage for Power Systems

O integrare unică pentru mediile IBM Power

24 de luni finanţare cu 0%

Pentru anumite servere POWER8 şi POWER7+

Rămâneţi conectat

Conectaţi-vă cu IBM şi experţi în industrie, colegi şi mulţi alţii care doresc să-şi împărtăşească experienţa privind Power Systems, AIX, IBM i şi Linux. Comunitatea Power Systems asigură mai multe modalităţi de conectare cu cei care împărtăşesc interesul dumneavoastră privind consultanţa tehnică, rezolvarea problemelor, obţinerea unor răspunsuri la întrebări şi multe altele.

Vă aşteptăm la evenimenteConectaţi-vă cu inovatoriiJeff Scheel

Senior Technical Staff Member la IBM Linux Technology Centre

Jeff Scheel, Senior Technical Staff Member în IBM Linux Technology Centre, are funcţia de arhitect şef PowerLinux. El coordonează investiţiile tehnice IBM pentru PowerLinux şi colaborează cu clienţii şi partenerii pentru a rezolva probleme cu Linux pe IBM Power Systems şi serverele PowerLinux.


Blogul lui Jeff: The PowerLinux Community

Jeff contribuie frecvent la blogul comunităţii PowerLinux de pe developerWorks - oferind răspunsuri la întrebările frecvente, împărtăşind concluziile deplasărilor sale şi discuţiilor cu utilizatorii şi prezentând date tehnice esenţiale. Înscrieţi-vă în comunitate, urmăriţi şi interacţionaţi cu alţi membri ai comunităţii PowerLinux.


Alte modalităţi pentru a lua legătura cu Jeff


Jeff vă recomandă de asemenea


*Postările pe site-urile non-IBM sunt independente de IBM şi nu reprezintă neapărat poziţia, strategia sau opiniile IBM.

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl este Chief Technical Strategist, Performance Marketing pentru IBM Systems and Technology Group şi lucrează în domeniul performanţei sistemelor de peste 25 de ani.


Blogul lui Elisabeth - benchmarkingblog

Acest blog este dedicat unui schimb deschis de idei privind performanţa sistemelor şi benchmarking. De asemenea, o puteţi găsi în blogul IBM developerWorks - Benchmarking and systems performance


Alte modalităţi pentru a lua legătura cu Elisabeth


Elisabeth vă recomandă de asemenea


*Postările pe site-urile non-IBM sunt independente de IBM şi nu reprezintă neapărat poziţia, strategia sau opiniile IBM.

Steve Will

Chief Architect: Sistemul de operare IBM i

Steve este Chief Architect pentru IBM i, un sistem de operare Power Systems utilizat în sute de mii de companii din întreaga lume. El susţine deseori prezentări la evenimentele clienţilor, colectează cerinţele formulate de grupurile de consultanţă ale clienţilor şi colaborează la elaborarea viitoarelor tehnologii, împreună cu specialiştii din cadrul IBM şi din exterior.


Blogul lui Steve: You and i

Acest blog este utilizat pentru discutarea subiectelor privind IBM i, cum ar fi strategia noastră, avantajele arhitecturii, anunţuri şi ştiri. Permite marii şi pasionatei comunităţi a clienţilor IBM i să răspundă, să participe la conversaţii şi să trateze subiectele care ne interesează pe noi şi pe dumneavoastră.


Alte modalităţi pentru a lua legătura cu Steve


Steve vă recomandă de asemenea


*Postările pe site-urile non-IBM sunt independente de IBM şi nu reprezintă neapărat poziţia, strategia sau opiniile IBM.