Sus

De ce să optaţi pentru IBM. După ultima actualizare tehnologică, aveţi impresia că nu aţi progresat prea mult?

IBM Systems vă oferă soluţii pentru cele mai dificile probleme

Cu IBM, beneficiaţi de avantaje imediat
Pentru a rămâne competitiv în mediul economic actual, aveţi nevoie de o infrastructură suficient de agilă pentru a evolua la fel de rapid ca strategia dumneavoastră de business. Această flexibilitate necesită un nivel înalt de integrare şi de aceea IBM are o viziune exhaustivă asupra operaţiilor IT. Fără a depăşi nivelul bugetului dumneavoastră, vă putem oferi tehnologie de înaltă performanţă şi expertiză de primă clasă, astfel încât să fiţi orientat pe calea cea bună pentru viitorii ani.

Indiferent de actuala dumneavoastră infrastructură IT, abordarea integrată IBM vă oferă o hartă de parcurs clară pentru a vă îmbunătăţi nivelul de performanţă atât pentru hardware, cât şi pentru software. Puteţi să faceţi mai multe şi mai ieftin, redobândind controlul asupra infrastructurii şi reducând costurile pentru energie şi facilităţi.

Reduceţi costurile şi complexitatea IT (US)

Aflaţi în ce mod strategiile IBM de virtualizare avansată şi de consolidare a serverelor şi a stocării pot elimina multe dintre problemele unui mediu complex, multivendor, ajutându-vă să realizaţi şi să menţineţi un centru de date eficient din punctul de vedere al costurilor, cu un grad înalt de utilizare şi cu un consum energetic redus.

Îmbunătăţiţi performanţa aplicaţiilor (US)

IBM Systems vă oferă o arhitectură optimă, care vă va ajuta să obţineţi avantaje competitive prin folosirea celor mai recente aplicaţii. Tehnologia flexibilă oferită de IBM vă permite să reduceţi riscurile şi costurile prin consolidarea centrului de calcul, realizând o infrastructură mai eficientă, capabilă de extindere "scale up" sau "scale out" pe măsură ce se dezvoltă afacerea.

Migrarea la sistemele, stocarea şi serverele IBM
Gama largă de opţiuni IBM vă permite să personalizaţi o soluţie bazată pe un număr mic de servere şi echipamente de stocare cu scalabilitate înaltă. Unul dintre principalele avantaje oferite de colaborarea cu IBM este abordarea integrată, fiind combinate într-o singură soluţie implementarea serverelor, a stocării şi a serviciului IBM Migration Factory, pentru soluţiile de migrare a aplicaţiilor şi a datelor, plus disponibilitatea de finanţare.

Opţiuni irezistibile pentru o Infrastructură Dinamică
Serverele IBM oferă niveluri de mai bune pentru performanţa per-core, scalabilitate şi posibilitatea de a realoca rapid resursele. Similar, IBM System Storage combină tehnologiile IBM avansate de virtualizare şi stocare pentru a simplifica infrastructura de stocare şi a optimiza utilizarea spaţiului de stocare.

Îndrăzniţi să faceţi o comparaţie
Determinarea limitelor sistemului existent şi stabilirea unei căi clare de migrare sunt etape importante pentru adoptarea unei soluţii robuste şi scalabile. Rezervaţi-vă un moment pentru a studia avantajele pe care vi le oferă renunţarea la soluţiile de server şi de stocare oferite de concurenţii noştri:


Mai multe detalii

Nimic mai simplu, contactaţi-ne!


sau sunaţi-ne la
021 405 82 82

Dynamic Infrastructure

Îmbunătăţiţi serviciile. Reduceţi costurile. Gestionaţi riscurile.