Bygg bedre kundeopplevelser med zEnterprise. Nye systemer og løsninger for å skape et forsprang innen nettsky, analyse, mobil og sikkerhet. Les om de nyeste zEnterprise-løsningene

IBM Mainframe50

Stormaskinen skaper fremskritt

 

IBM Mainframe50

Stormaskinen skaper fremskritt


IT-strategi for store bedrifter i
den digitale tidsalderen

Lansering av nye zEnterprise-løsninger

 

IT-strategi for store virksomheter i den digitale tidsalderen

Se nye og forbedrede løsninger


Enterprise Systems-kompetanse for en smartere verden

IBM samarbeider med akademiske institusjoner og kunder over hele verden for å forbedrede studenter til avanserte karrierer innen teknologi

 

Enterprise Systems-kompetanse for en smartere verden

IBM samarbeider med akademiske institusjoner og kunder over hele verden for å forbedrede studenter til avanserte karrierer innen teknologi

Hvorfor System z-stormaskiner

Muliggjør integrering av driftsanalyse og sikker levering av nettskytjenester med IBM System z-stormaskinservere og -løsninger, samtidig som du oppnår besparelser og økt verdi. System z-fordeler (US).


Master the Mainframe

IBM MASTER THE MAINFRAIME WORLD CHAMPIONSHIP

De beste programmeringsstudentene konkurrerer i IBMs første verdensomspennende Master the Mainframe Championship

Les om hva som er det beste valget for Linux-nettskyer

Robert Frances Group viser hvordan de totale eiekostnadene kan reduseres med opptil 50 % med IBM Enterprise Linux Server.

Hva vi tilbyr

Løsninger

Rapporter fra analytikere og andre

Søkelys

Videogalleri

Se videoen

IBM Mainframe: Gjør det ekstraordinære mulig

Se videoen

Generasjon z — Den nye bølgen av innovatører for stormaskinen

Se videoen

Bransjeledere skaper innovasjon med IBM System z

Se videoen

IBM zIQ — Kan du klare deg fem minutter uten å bruke en stormaskin?

Se videoen

SinfoniaRx fremmer vekst med Enterprise Linux Server

Se videoen

Enterprise Linux Server og IBM Wave for z/VM gir enklere IT-administrasjon

Se videoen

Whitecube og zEnterprise: Forbedre kundeopplevelsen

Se videoen

En brasiliansk bedrift tar i bruk IBM System z for å håndtere sin raske vekst

Se videoen.

Les mer om hvilken verdi zEnterprise gir din virksomhet.

Se videoen.

System z-ekspert Christy Joy Shroeder diskuterer funksjonene i den nye zBC12

Se videoen.

IBM System z-ledere diskuterer fordelene ved zEnterprise

Se videoen.

IBM zEnterprise: Et godt 2012 leder til et enda bedre 2013

Se videoen.

IBM zEnterprise EC12 og forretningsverdi

Se videoen.

Honolulu implementerer privat nettsky på Linux

Flere analytikerrapporter

Clabby Analytics: "The IBM zEnterprise EC12: A Technology/Strategy Review" (PDF, 403KB)

Bransjeanalytiker Joe Clabby ser på den nye IBM zEnterprise EC12 med fokus på teknologi, strategi og prising.

Forrester: Private cloud and mainframe

Hybrid infrastruktur gir pålitelighet og sikkerhetGartner: Follow a Multistep Process for Deciding Whether a Migration Off the Mainframe Is Warranted

Les Gartners vurdering av viktige faktorer man må ta hensyn til hvis man vurderer å migrere bort fra stormaskinen.

IBM’s Mainframe: Still Going Strong After All These Years (PDF, 282KB)

Denne rapporten fra Mesabi Group-analytiker David Hill drøfter hvorfor IBM zEnterprise fremdeles er relevant, og hvilken verdi IBM DB2 Analytics Accelerator for z/OS gir.

Independent Assessment: zEnterprise BladeCenter Extension (zBX): the Case for Adopting Hybrid Computing (PDF, 517KB)

Denne rapporten av Independent Assessment-analytiker Alan Radding beskriver prosessen for å fordelene ved hybrid databehandling med IBM zEnterprise og zEnterprise BladeCenter Extension (zBX).

ITIC: IBM zEnterprise EC12 Servers Deliver Near-Flawless Reliability, Security (PDF, 251KB)

ITIC rapporterer at zEC12 gir kunder den datakraft, ytelse og nær feilfri pålitelighet og sikkerhet som kreves for de mest krevende arbeidsoppgavene.

Hardware

IBM provides world-class IBM mainframe technology to help today's enterprises respond quickly to evolving business conditions and with extreme flexibility. From automation to advanced virtualization technologies and open industry standards, IBM mainframes help deliver competitive advantages for enterprises contributing and succeeding on a smarter planet.

Operating Systems

IBM System z supports multiple operation systems:

Solutions

IBM's technology, solutions and industry expertise can help you find the competitive edge with a sharper understanding of your customers. Our System z solutions combine the foundation of IBM hardware, software and middleware with flexible financing and packaging options to help your business meet and overcome the challenges of doing business in the on demand world. IBM can help you develop a customer-centric view—and assist you in delivering the right solution and the right products.Arrangementer og webcasterKom i kontakt med System z-eksperter

Hold kontakten med IBM System z

Uttalelser fra brukerne

"I denne runden av System z-lanseringer har IBM lagt listen høyt, ikke bare for det nye innstegssystemet, zBC12, men også med mange generelle forbedringer som styrker zEnterprise-porteføljen og gjør den klar til å takle de mange utfordringene som moderne virksomheter står overfor når de skal håndtere de nye modellene for kundeengasjement. Mange av disse forbedringene leveres via det nye z/OS versjon 2.1."

- Mike Kahn,
Managing Director, The Clipper Group

"Vi bruker en rekke zEnterprise-sikkerhetskomponenter for å redusere den totale risikoen. For eksempel er kryptering på zEnterprise avgjørende for at vi skal kunne lykkes, fordi vi da kan beskytte kundenes personopplysninger mens de er lagret på stormaskinen vår og mens de utveksles med andre aktører for behandling."

- Todd Handel
Director, IT Strategy and Architecture,
SC Data Center,
Colony Brands

"Ved hjelp av Linux og IBM z/VM®-operativsystemet på IBM System z opprettet byen et tilpasse nettskymiljø som gir en skalerbar og sikker plattform for selvbetjening der de ansatte kan utvikle applikasjoner med åpen kilde. Nettskyarkitekturen gir også innbyggerne mulighet til å lage og distribuere innbyggersentriske applikasjoner."

- Gordon Bruce,
IT-sjef i Honolulus
Department of Information Technology

"Vi utviklet vårt forretningsanalysemiljø på System z i løpet av 11 dager, og det gav oss en effektiv plattform med den fleksibiliteten, tilgjengeligheten og påliteligheten som brukerne våre krever. Før kunne det ta flere måneder å klargjøre en ny Cognos-server, og nå tar det bare timer."

- Adrienne DiPrima,
Manager, Strategic Technologies Support, Miami Dade

"RFG mener at det nye IBM zEnterprise BC12-systemet bør anses som en revolusjonerende teknologi for mellomstore og store bedrifter. Ved å bruke zBC12 som virksomhetens dataserver kan man redusere driftskostnadene til det halve samtidig som man får en enkelt datakilde, slik at bedriftene kan tilby bedre kundeopplevelser og bedre datakvalitet."

- Cal Braunstein,
Chairman and CEO, Robert Frances Group

"IBM zEnterprise EC12 har alle de viktigste System z-fordelene: stor datakraft; avansert pålitelighet, tilgjengelighet og service; utvidet sikkerhet; effektivitet i stor skala; og viktigst av alt, muligheten til å kjøre og administrere en rekke ulike arbeidsoppgaver optimalt i både System z og heterogene miljøer."

- Joe Clabby,
President, Clabby Analytics

"Våre to stormaskiner kjører 100 virtuelle servere og erstatter minst 50 underutnyttede x86-maskiner....noe som betyr at vi utnytter skattebetalernes penger bedre."

- Tim Simpson,
IT Support Manager, Dundee City Council

"Verdien av et informasjonssystem ligger i hvor effektivt og kostnadseffektivt det kan utføre arbeidsoppgaver. Med IBMs nye forbedringer av programvare for analyse, mobil databehandling, nettsky og sikkerhet, og med IBMs nye og rimeligere zEnterprise BC12, leverer IBM en av de mest effektive og kostnadseffektive informasjonssystemmiljøene i bransjen."

- Joe Clabby,
President, Clabby Analytics

I nyhetene

Willie Favero

Sr Certified IT Specialist, DB2 for z/OS

Willie Favero

Willie Favero er en Senior Certified Consulting IT Software Specialist som arbeider med Data Warehouse for System z Swat Team i IBMs Silicon Valley-lab. *


Få mest mulig ut av DB2 for z/OS og System z

Denne bloggen er for åpen utveksling av ideer angående implementering av arbeidsoppgaver på DB2 for z/OS


Andre måter å komme i kontakt med Willie på


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.

Roland Seiffert

IBM System z-baserte løsninger som er optimalisert for arbeidsoppgavene
IBM Systems Optimization Competency Center

Roland Seiffert

Roland er tenisk leder i den tyske avdelingen i Böblingen i en ny IBM-organisasjon med navnet Systems Optimization Competency Center. Han er opptatt av å forbedre strategien for forretningsanalyse for IBM System z ved hjelp av optimalisert integrering.

Nylig var Roland med i designteamet for zEnterprise og fungerte som arkitekt for hypervisorintegrering og administrasjon for zBX-integrerte systemer. Han har også vært sjefsarkitekt for hybridteknologi for Linux on System z — med fokus på å utnytte heterogene og vert/optimalisator-strukturer i hybridmiljøer. *


Andre måter å komme i kontakt med Roland på


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.