IBM System x

Nye forventninger

IBM System x. Forventningene omdefineres


IBM skal utvide partnerskapet med Lenovo.

Driv virksomheten din fremover

IBM System x® x86-servere støtter Microsoft® Windows®, Linux® og virtualisering. System x-servere er intelligente systemer utformet for å redusere kostnader og kompleksitet. Hold applikasjonene dine i gang og få mest mulig ut av budsjettet med x86-servere fra IBM System x.
Les mer (US).

IBM X6-servere: Raske. Smidige. Robuste.

Opptil 100 % ytelsesøkning med lavere anskaffelseskostnader.

IBM X6 og SAP HANA | 20. mars

Se hvorfor IBM X6-servere + SAP HANA er en av bransjens beste analyseløsninger.

System x: Hva vi tilbyr

Søkelys

Visste du at...

Møt ekspertene

Uttalelser fra brukerne

"IBMs neste generasjon av EXA-teknologi - X6 - er imponerende. Her i JN Data forventer vi å forbedre konsolideringsratene til opptil det dobbelte og øke ytelsen for virtuelle maskiner ved å utnytte denne nye plattformen. I tillegg ser vi frem til å utforske hvilke andre fordeler de nye Flash DIMM-enhetene kan gi i vårt VMware-miljø."

– Søren Vestergaard Sørensen,
Department Manager, JN Data

"IBMs Enterprise X-Architecture har alltid utviklet seg på en måte som har komplementert Intels Xeon-løsninger og hjulpet kundene til å oppnå maksimal ytelse og verdi for sine investeringer i utvidelser av IT-systemet. Den nyeste EXA-generasjonen, IBM X6, tar disse synergiene og fordelene til enda et nytt nivå og vil helt sikkert bidra til at bedriftens System x-løsninger fremdeles vil være ledende."

– Charles King, Pund-IT

"IBMs X6-arkitektur representerer et stort skritt fremover for x86-systemer. Med sin store økning i minnekapasiteten kan x86-servere nå utfordre andre servere med stor minne på områder som minnelagret og databaseintensiv databehandling."

– Joe Clabby, Clabby Analytics

"Takket være vår IBM Systems-løsning for SAP HANA på IBM System x kan vi tilby våre kunder en tjeneste med høy ytelse og høy tilgjengelighet, som de trenger for å nå sine forretningsmål."

- Dr. Luke Winckelmann, Lead SAP HANA Expert og Customer Service Manager, itelligence AG

"IBM SmartCloud Entry, som kjøres på System x, gir alle de de viktigste funksjonene for en privat nettsky," sier Karaca. "Det er relativt kostnadseffektivt å begynne med denne løsningen, siden den kan være oppe og gå svært raskt. I tillegg kan du på en enkel måte skalere miljøet for å gi rom for fremtidig vekst ved å legge til nye servere etter behov."

- Mehmet Selçuk Karaca, konsulent, Türk Telekom

"Ved å konfigurere våre System x3850-servere og XIV-lagring som en privat nettsky med VMware, kan vi raskt utvikle applikasjoner for å støtte alternative leveringskanaler som mobile og Internett-baserte banktjenester som vi trenger for å bli mer konkurransedyktige og skaffe oss nye kunder."

- Tunç Bergsan, CIO, Anadolubank

"Takket være IBM System x3690 X5-serveren som driver vår private nettsky, har vi økt ytelsen til vår ERP-plattform med 80 prosent sammenliknet med vår tidligere infrastruktur — slik at vi kan tilby transparente faktureringstjenester til en betydelig større kundebase."

- Jens Stougaard Frederiksen, IT Manager, Verdo A/S

"Med System x-serverne har våre fast maskinvare- og nettverkskostnader blitt redusert med omtrent 50 prosent, og vi har nå en mye kraftigere og mer fleksibel plattform som vi bygger vår fremtidige virksomhet på."

- Damir Mujic, grunnlegger og CEO, Avalon

"Vi har oppnådd kostnadsbesparelser på en rekke områder siden vi gikk over til et virtualisert servermiljø på IBM System x...Færre fysiske servere gir en betydelig reduksjon i kostnader til programvarelisenser og reduserer også utgiftene til administrasjon og strømforbruk."

- Marcello Fonseca Ribeiro, IT and Telecoms Manager, Start Química

Phil Horwitz

IBM System x-Based Workload-Optimized Systems og Big Data Technical Lead

Andre måter å komme i kontakt med Phil på:

Phil anbefaler også:

Cliff Kinard

Social Media Strategist & Sr. Marketing Manager

Cliff Kinard Cliff er en av de nye "intraprenørene" i IBM, Cliff var digital...da digital verken var kult eller lønnsomt. I dag bidrar han til å revitalisere IBM System x-serverteamets tilnærming til sosiale medier og markedsføring på Internett ved å engasjere kunder på markedet for x86-, Intel®- og AMD-servermaskinvare.

Cliffs blogg:

Cliffs blogg er en åpen diskusjon om ideer knyttet til IBM System x- og BladeCenter®-servere, der eksperter fra flere områder bidrar på mange områder: virtualisering, VMware, nettverk, systemadministrasjon, Linux®... bare for å nevne noen få.

Andre måter å komme i kontakt med Cliff på:

Cliff anbefaler også:

Dave Willoughby

IBM System x-Based Workload-Optimized Solutions Senior Technical Member

Andre måter å komme i kontakt med Dave på:

Dave anbefaler også:

Randall Lundin

Worldwide Product Marketing, High End System x

Randall Lundin Randy leder produktadministrasjonen og markedsføringen for IBM WW 4 Socket x86-serverne. Han støtter de eksisterende 4 Socket-serverne og bidrar til at de blir en suksess i markedet. Han definerer og utvikler også planene for fremtidige løsninger.

Kom i kontakt med Randy:

Kontakt Lenovo for x86-baserte systemer

Lenovo kjøper IBM x86-systemer

Disse IBM x86-produktene er nå Lenovo-produkter i USA og andre land. IBM vil vise x86-relatert innhold på ibm.com til det er migrert til Lenovo. I overgangsperioden skal referanser til IBM i forbindelse med overført produktportefølje tolkes som Lenovos.

lenovo FOR THOSE WHO DO.

Handle online

Aktuelle videoer

IBM X6-sammendrag

VP og Business Line Executive, Alex Yost, beskriver arbeidet frem mot lanseringen av X6.

X6

IBM X6: Raske. Smidige. Robuste.

Se denne animasjonen for å få en rask oversikt over IBM X6.

IBM X6-porteføljeoversikt

Se hvordan IBM X6-servere leverer innovasjon som gir konkurransefordeler.

Om Intel og IBM X6

Shannon Poulin hos Intel forteller mer om felles innovasjon som har levert det fremste innen datasenterinfrastruktur.

Om SAP og IBM X6

Kyle Garman i SAP snakker om X6-teknologi og hvordan IBM og SAP i fellesskap tilbyr ledende løsninger.

Om VMware og IBM X6

Sanjay Katyal i VMware diskuterer hvordan IBM X6 + VMware-teknologi gir en virtuell infrastruktur som er beregnet på store virksomheter.

Arrangementer og webcaster

Hold kontakten med IBM System x

Aktuelle linker