IBM Power Systems - Lansering av en ny generasjon med systemer bygd for større datamengder og nettskyen. Se kunngjøringen.

IBM Power Systems

Åpen innovasjon for å sette data i arbeid

Power Systems er utformet for store datamengder med innovasjon som optimaliserer ytelsen for analyser. De gir enestående nettskyøkonomi og mulighet til å skalere ut eller opp med sikkerhet innebygd i fundamentet. Som en åpen serverplattform (US) i hjertet av OpenPOWER Foundation revolusjonerer Power Systems utvikling og levering av ny teknologi.

Hva vi tilbyr:


AIX        i for Business        Linux        PowerVM        PowerHA        PowerSC        IBM Systems Director

Suksesshistorier fra kunder


Bli med oss på arrangementer

 • Power Systems-videowebcast | 28. april

  Åpen innovasjon for å sette data i arbeid

 • Impact2014 | 27. april - 1. mai

  Få fart på virksomheten din. Bli en mobil virksomhet.

 • Common | 4.-7. mai

  2014 Annual Meeting and Exposition – det største treffet for Power Systems-brukergruppen

 • Edge2014 | 19.-23. mai

  Det fremste arrangementet for innovasjon innen infrastruktur

 • Power Systems Technical University | 20.-24. oktober

  Klargjøre infrastrukturen for Smarter Computing

 • Linux Optimization-webcast

  Øke forretningsverdien av Linux-arbeidsoppgaver

 • Power Systems-opplæring

  Øk kompetansen din med tilbud for AIX, IBM i og Linux


Hva kundene sier

"Vi trenger absolutt pålitelighet for å kunne kontrollere produksjonen… Power Systems-servere har gitt enestående ytelse hittil" - Xavier Michallet, Soitec

"Kombinasjonen av SAP for Banking-løsninger på IBM Power Systems-teknologi og DB2 gir oss all den fleksibilitet og robusthet CMBC trenger." - Chun Guang Yuan, CMBC

Maskinvare

Power Systems-maskinvare danner fundamentet for utforming av oppgaveoptimaliserte systemer sammen med programvare og domenespesifikk kompetanse. Power-servere og bladservere er modulære og skalerbare og er utformet fra brikke til programvare for å bidra til å oppnå nye ytelsesnivåer for bedrifter.

Operativsystemer

Power-servere gir fleksibilitet og valgmuligheter for operativsystemer slik at bedriften din kan velge de beste applikasjonene for virksomhetens behov. Uansett om du kjører 1, 2 eller alle 3 - sammen med PowerVM gir de maksimal nytte av Power Systems i din bedrift.

Systemprogramvare

IBMs integrerte tilnærming til utvikling av Systems- og Systems Software-pakker gir til sammen maksimal utnyttelse, tilgjengelighet og fleksibilitet, slik at du kan oppnå nye fordeler for virksomheten din.

Løsninger

IBM- IBM Business Partner-løsninger utnytter de viktigste fordelene i Power Systems som bidrar til å levere nye funksjoner og nye konkurransefordeler til din virksomhet.

Migrer til Power

I løpet av de siste fem årene har tusenvis av Oracle- og HP UNIX-kunder migrert til POWER. Se hvordan Power Systems har hjulpet dem med å forbedre bedriftens resultater, redusere risiko og skape seg en sikrere fremtid.

Fordeler

Selskaper som tar i bruk Smarter Computing, implementerer en IT-infrastruktur som er basert på IBM Power Systems-plattformen, som er utformet for data, tilpasset oppgaven og styrt med nettskyteknologier. Med Power Systems kan bedrifter få et forsprang på sine konkurrenter ved å levere tjenester raskere, differensiere tilbudene sine ved å levere tjenester med høyere kvalitet, og snu driftskostnader til investeringsmuligheter ved å levere tjenester med overlegen økonomi.

Kom i kontakt med IBM Power Systems


Hør fra IBM-ledere

Doug Balog, Power Systems GM, diskuterer nettsky og data

Kom i kontakt med de fremste

Elisabeth Stahl

Chief Technical Strategist, Performance Marketing

Elisabeth Stahl

Elisabeth Stahl er Chief Technical Strategist, Performance Marketing for IBM Systems and Technology Group og har arbeidet innen systemytelse i over 25 år.


Elisabeths blogg - benchmarkingblog

Denne bloggen er for åpen utveksling av ideer angående systemytelse og ytelsesmålinger. Du finner henne også på IBM developerWorks-bloggen - Benchmarking and systems performance (US)


Andre måter å komme i kontakt med Elisabeth på


Elisabeth anbefaler også


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.

Steve Will

Chief Architect: IBM i Operating System

Steve Will

Steve er Chief Architect for IBM i, et Power Systems-operativsystem som brukes av hundretusener av virksomheter over hele verden. Han holder ofte taler på arrangementer hos kunder, samler inn krav fra rådgivergrupper blant kunder og samarbeider med eksperter i og utenfor IBM om fremtidig teknologi.


Steves blogg: You and i

Denne bloggen brukes til å diskutere emner knyttet til IBM i, inkludert vår strategi, fordeler ved arkitekturen, kunngjøringer og nyheter. Den gir de mange og lidenskapelige IBM i-kundene mulighet til å svare, ha samtaler om hva vi sier, og gjøre sitt til at denne bloggen virkelig handler om deg og meg, "you and i".

Andre måter å komme i kontakt med Steve på


Steve anbefaler også


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.

Jeff Scheel

Senior Technical Staff Member i IBMs Linux Technology Centre

Jeff Scheel

Jeff Scheel, som er Senior Technical Staff Member i IBMs Linux Technology Centre, er PowerLinux Chief Architect. Han styrer IBMs tekniske investering i PowerLinux og samarbeider med kunder og partnere for å løse problemer med Linux på IBM Power Systems og PowerLinux-servere.


Jeffs blogg: The PowerLinux Community

Jeffs bidrar hyppig i bloggen til developerWorks PowerLinux-fellesskapet — der han svarer på ofte stilte spørsmål, deler innsikt fra sine reiser og diskusjoner med brukere, og setter søkelyset på viktig produktinformasjon og teknisk informasjon. Bli med i fellesskapet, følg med og engasjer deg sammen med andre medlemmer om PowerLinux-fellesskapet.

Andre måter å komme i kontakt med Jeff påJeff anbefaler også


* Innlegg på ikke-IBM-nettsteder er uavhengige av IBM og representerer ikke nødvendigvis IBMs holdninger, strategier eller meninger.

Finn populære IT-ressurser

Se flere IT-infrastrukturløsninger