IBM System p

AIX- og Linux-servere

Power Systems - Omdefinerer måleverdiene som ytelse måles med

Nye POWER7™-prosessorbaserte systemer representerer et stort sprang fremover til mer intelligente UNIX®-servere som minimerer kompleksiteten, automatiserer prosesser og reduserer energiforbruk, nedetid og andre driftskostnader. I en smartere verden er dette de eneste måleverdiene som betyr noe. Finn ut mer om IBM Power Systems.

Power leverer, svært robust løsning for bedrifter. Lever tjenester med høyere kvalitet - PowerHA sikrer kontinuitet og tilgjengelighet for forretningskritiske applikasjoner. Les hele rapporten fra IDC (US).

Virtualiseringsplattformen har stor betydning

Lavere kostnader, mindre risiko og høyere tetthet og kvalitet med PowerVM

AIX slår x86-operativsystemer

Oppnår fornøyde brukere, lavere kostnader og høyere kvalitet

SøkelysMaskinvare

Power Systems-maskinvare danner fundamentet for utforming av oppgaveoptimaliserte systemer sammen med programvare og domenespesifikk kompetanse. Power-servere og bladservere er modulære og skalerbare og er utformet fra brikke til programvare for å bidra til å oppnå nye ytelsesnivåer for bedrifter.

Operativsystemer

Power-servere gir fleksibilitet og valgmuligheter for operativsystemer slik at bedriften din kan velge de beste applikasjonene for virksomhetens behov. Uansett om du kjører 1, 2 eller alle 3 - sammen med PowerVM gir de maksimal nytte av Power Systems i din bedrift.

Systemprogramvare

IBMs integrerte tilnærming til utvikling av Systems- og Systems Software-pakker gir til sammen maksimal utnyttelse, tilgjengelighet og fleksibilitet, slik at du kan oppnå nye fordeler for virksomheten din.

Løsninger

IBM- IBM Business Partner-løsninger utnytter de viktigste fordelene i Power Systems som bidrar til å levere nye funksjoner og nye konkurransefordeler til din virksomhet.

Migrer til Power

I løpet av de siste fem årene har tusenvis av Oracle- og HP UNIX-kunder migrert til POWER. Se hvordan Power Systems har hjulpet dem med å forbedre bedriftens resultater, redusere risiko og skape seg en sikrere fremtid.

Fordeler

Selskaper som tar i bruk Smarter Computing, implementerer en IT-infrastruktur som er basert på IBM Power Systems-plattformen, som er utformet for data, tilpasset oppgaven og styrt med nettskyteknologier. Med Power Systems kan bedrifter få et forsprang på sine konkurrenter ved å levere tjenester raskere, differensiere tilbudene sine ved å levere tjenester med høyere kvalitet, og snu driftskostnader til investeringsmuligheter ved å levere tjenester med overlegen økonomi.

Hvorfor forsøk på sparing kan koste

Hvis du venter med å oppgradere, kan datasenterkostnadene faktisk stige

Watson

Watsons suksess i Jeopardy!-utfordringen inspirerer en ny tidsalder med optimalisert systemdesign